- Endelig fikk kokken uttale seg

RBK-trener Per Joar Hansen synes det er artig at kokken Walther har stukket hode fram i media.

Walther Sæther, RBKs kjøkkensjef, har også meninger om klubben.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Lerkendal (adressa.no): Det var etter lørdagens kamp mot Strømsgodset at Perry uttalte at det var snart bare RBKs kjøkkensjef Walther Sæther som ikke hadde uttalt seg kritisk i avisen den siste tiden.

I tirsdagsutgaven av Adresseavisen sto derimot kokken fram og fortalte sin mening om Perry og laget.

— Jeg leste saken i avisa, og den var fin den. Endelig fikk Walther uttale seg. Og Walther hadde klare meninger om fotball, som 20.000 trøndere som går på Lerkendal, smiler Perry.

Ris i avisen – riskrem på Brakka

Per Joar Hansen.

Den siste tiden har det blåst rundt RBK-treneren i media. Selv om Rosenborgs svingende prestasjoner har vært et tema rundt matbordet på Brakka, har kokken brukt anledningen til å gi spillere og trenere en ekstra oppmuntring.— Det er klart at mat er opplevelser det også. Det er viktig at spillerne får noe godt til maten, og noe ekstra etterpå. Jeg serverte riskrem i uken som var, noe som var kjempepopulært. Jeg passer på å gi litt søtt når de trenger det. Men det er ikke sånn at jeg bestemmer maten etter prestasjon, det blir kanskje litt feil, sier Sæther.

Fikk ros – ikke kjeft

For hvis det var tilfellet har kanskje ikke spillerne fortjent mer enn vann og brød, skal vi tro de mest kritiske røstene som har kommet fram siden 16.mai-tapet for Stabæk. Perry sa etter lørdagens spillemessige opptur at han forventet kritikk fra kjøkkensjefen når de skulle møtes igjen. Men isteden ble det en lystig samtale da de møttes tirsdag morgen.

— Vi snakket mest om at det var en artig sak, og at det var bra humor. Vi må ikke bli så alvorlig at vi ikke fleiper av en sånn sak, etter at jeg hadde den kommentaren på lørdag. Walther lager god mat, så det er ikke den det skal stå på. Det er det definitivt ikke, flirer RBK-treneren.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk