Kneskade setter stopper for Florø-kampen

Lars-Gunnar Johnsen (26) spiller ikke mot Florø. Det betyr trolig startsjanse for Lars Henrik Andreassen (26).

SKADET: Lars-Gunnar Johnsen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Johnsen har slitt med en kneskade siden Elverum-kampen for tre og en halv uke siden og mister helgens kamp borte mot Florø.

– Det er noen delvis avrevne bånd på utsida av kneet som skaper trøbbel. Jeg sto over mot Mjøndalen, spilte 60 mot Sandnes Ulf og hele kampen mo Start. Men etter Start-kampen kjente jeg det skikkelig, vi tok noen bilder, og det betyr at jeg i hvert fall mister denne kampen, sier Lars-Gunnar Johnsen.

Les også

TILs nye spiller har pådratt seg brudd i foten

Ikke langvarig

Johnsen er tilbake i trening allerede neste uke, men innrømmer skaden kommer ubeleilig.

– Jeg føler jeg har spilt meg bedre og bedre i løpet av sesongen, så det er skuffende, men samtidig en del av gamet, sier TUIL-spilleren.

Ifølge klubbens fysio, Stig Riise, er det ikke alvorlig.

– Han begynner å trene på mandag. Det er noen få fibere som er avrevet, men han begynner å trene igjen til uka, sier Riise.
Det betyr at Lars Henrik Andreassen trolig kommer inn på laget.

Les også

Han har ikke spilt et eneste minutt i Eliteserien. Mot Kristiansund kan Mehdi Dioury få debuten fra start.

Andreassen inn?

Med Johnsen ute, betyr det etter all sannsynlighet at Lars Henrik Andreassen kommer inn på laget. Andreassen spilte 10 minutter som innbytter mot Start, men hele kampen mot Mjøndalen, da Johnsen var ute.

– Det ser ut som det kun er Lars-Gunnar som er ute, så det får vi klare. Han var ikke med mot Mjøndalen, og vi gjorde en ok kamp da (2–0-tap, journ.anm.). Det er flere som har stått på bra og er aktuelle til å komme inn. Vi har mange spillesugne midtbanespillere i form, så vi skal klare å komponere en god midtbane til helga, sier TUIL-trener Gaute Helstrup.

TUIL slo overraskelseslaget Florø 1–0 hjemme på TUIL Arena tidligere i sesongen. Florø er nå oppe på kvalikplass på 5.-plass på tabellen med sine 31 poeng, seks ¨poeng foran TUIL som nå er nede på 11.-plass på tabellen med sine 25 poeng. Dalingan har ni poeng ned til Fredrikstad på nedrykkskvalik.

– Vi har lyst til å gjøre en god match og få et bra resultat. Det kommer til å bli en fin ramme med sikkert 1.500 tilskuere, så vi ser fram til utfordringen. Det er som det alltid er med neste kamp; årets viktigste kamp, sier TUIL-treneren.

Publisert: