Nå kan Nyland bli solgt til Tyskland

Landslagskeeperen forlater trolig Molde i sommer.

Ørjan Nylands dager i Molde kan være talte.
 • Trond Hustad
  Rbnett
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

MOLDE (Rbnett): Etter det Romsdals Budstikke erfarer nærmer Ørjan Nyland seg en overgang til utlandet. En rekke tyske og engelske klubber har fulgt Molde-keeperen over tid og det skal foreligge konkret interesse fra flere hold.

Keeperen var ikke på Molde-trening verken mandag eller tirsdag. I gangene på Aker stadion snakkes det om at et salg kan skje så snart vinduet åpner 22. juli.

Ifølge Romsdals Budstikkes kilder skal Nyland og agent Jim Solbakken være i forhandlinger med tyske klubber. På sosiale medier hevdes det også at de to mandag ble observert på vei fra Amsterdam til München.

Rbnett har ikke fått kontakt med verken Nyland eller Solbakken. Direktør Tarje Nordstrand Jacobsen i Molde Fotball vil ikke kommentere Nylands situasjon.

Kontrakt til 2018

— Ørjan er en god keeper og en flott fyr. Det er det jeg vil si om den saken, svarer Nordstrand Jacobsen.

Medieansvarlig Per Lianes i Molde Fotballklubb ønsker ikke å kommentere hvorfor Nyland ikke har vært på trening de siste dagene.

Everton har fulgt Nyland lengst i Premier League. Men en lang rekke andre engelske klubber har også speidet på Molde-keeperen de to siste årene, blant andre Liverpool, Arsenal og Manchester United.

Borussia Münchengladbach og Schalke 04 var blant de tyske klubbene som studerte 24-åringen i fjor. Denne sesongen har Freiburg, Kaiserslautern og Nürnberg vært til stede på Aker stadion. Det er ikke kjent om disse tre klubbene ønsker Nyland eller andre Molde-spillere.

Ørjan Nyland har kontrakt med Molde fram til sommeren 2018.

Publisert:
 1. Eliteserien
 2. Ørjan Håskjold Nyland
 3. Molde FK

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt28178354233159
2Molde28175665362956
3Viking2815675546951
4Lillestrøm2813694437745
5Rosenborg28128853391444
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Vi strøm­kunder betaler for sosiale reformer SV fikk gjennom i budsjettet. Vil vi det, eller vil vi ha lavere strøm­priser?

 2. 106 nye er smittet i Stavanger

 3. Ryfast skaper vekst, men det spøker for bom­penge­inntektene

 4. Helse­ministeren: – At Nord-Jæren nå innfører munn­bind­påbud viser at de tar situasjonen på alvor. Et eksempel til etter­følgelse

 5. Ber om tips etter trafikkuhell i Hillevåg

 6. Usikker tilstand på Folken-bygget