Hovland med god avslutning i Las Vegas

Godt spill på siste halvdel av fjerde runde i Las Vegas sørget for en fin avslutning på PGA-turneringen for Viktor Hovland. Han endte runden to slag under par.

Viktor Hovland klatret på resultatlista etter siste runde av PGA-turneringen i Las Vegas og ligger foreløpig blant de 12 beste.
  • NTB
Publisert: Publisert:

Nordmannen avsluttet runden med 70 slag, og sammenlagt i turneringen havnet han åtte slag under par. Det sikret en delt 12. plass i PGA-turneringen i Nevada. Hovland klatrer dermed opp seks plasser fra lørdagens tredje runde, som henviste han til en delt 18. plass.

Det var på de siste ni hullene at Hovland spilte best. Han startet den fjerde og siste runden med å slå par på åtte av de ni første hullene, men en bogey på åttende hull sendte ham ett slag over på runden.

Hovland forbedret spillet på de siste ni hullene. Birdie på hull 11 og 12 sørget for at han var ett slag under par på runden, og en ny birdie på hull 18 sørget for to slag under par totalt på runden.

Amerikaneren Jason Kokrak, som brukte 64 slag på å gjennomføre siste runde, sikret seieren i turneringen med til sammen var 20 slag under par.

Publisert:
  1. Viktor Hovland
  2. Golf

Mest lest akkurat nå

  1. Supertalent fra Nærbø får mektig rolle i KrFs nye ledelse

  2. De skal styre landet, men fikk ikke støtte hjemme i Time

  3. Oilers scoret i spilleforlengelsen

  4. Har kristelighet, mangler folkelighet

  5. – Politiet kan ha snakket usant i Birgitte-saken

  6. Dette skal heve skidestinasjonen til nye høyder