Hamrén hyller spillernes moral

Svenskene slo Irland 2-1 fredag.

Erik Hamrén jublet voldsomt etter fredagens seier over Irland.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ni år gammel

— Jeg er aller mest fornøyd med moralen i laget. Nå kan vi konsentrere om oss selv, og jeg håper vi tar vare på den bonusen også tirsdag, sa Hamrén.

Hamrén viste nok en gang sterke følelser etter en kamp.

— Hvor sterke følelsene er avhenger av hvilken type kamp det har vært. Da vi slo Færøyene etter å ha kommet under mot slutten av kampen var det en god følelse, men ikke i nærheten av det jeg følte denne gangen. Det var det samme som da vi klarte 4-4 mot Tyskland. Det er som en bombe av følelser som eksploderer, forklarte den tidligere Rosenborg-treneren.

Tirsdag møter Sverige Kasakhstan borte. Det blir en vanskelig kamp som dessuten spilles på kunstgress i Astana.

Også Sveriges store stjerne Zlatan Ibrahimovic synes at lagmoralen var bra mot Irland, men han var mektig irritert over at laget nok en gang kom under i en kamp. Robbie Keane ga nemlig irene ledelsen i Dublin før svenskene slo tilbake.

Johan Elmander og Anders Svensson sto for de svenske målene.

- Slik har det vært i hele kvalifiseringen. Hver eneste gang har vi gjort en feil som har kostet oss dyrt i form av mål, sa Zlatan.

— Å komme under mot Irland er ikke lett. Vi kjempet oss til seieren denne gangen, sa PSG-spilleren.

Sverige holder annenplassen i gruppe C med sine 14 poeng på sju kamper. Det er fem poeng opp til suverene Tyskland. Sverige har igjen Kasakhstan borte tirsdag, mens de møter Østerrike og Tyskland på hjemmebane i oktober.

Publisert: