Oilers-børsen: «Han var den eneste som møtte på jobb»

Her er toppen, floppen og overraskelsen etter stortapet for Frisk Asker.

Målvakt Henrik Holm sto en god kamp for Oilers, men fikk lite og ingen hjelp fra resten av lagen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Frisk Asker – Stavanger Oilers 4-0 (0-0, 4-0, 0-0)

ASKER (Aftenbladet):

Toppen:

Han har hatt sine kritikere denne sesongen, men i dag steppet virkelig Henrik Holm opp. Det hjelper dog så lite når han er den eneste som møter på jobb. Null hjelp å få fra resten av laget for sisteskansen.

Spesielt i første omgang var burvokteren stor og kampen kunne vært punktert til første pause, hadde det ikke vært for Holm. Til tross for flere baklengs viste han i dag hvorfor han var eneste GET-liga keeper i OL-troppen til Norge. Ble byttet ut foran siste periode for å få hvile.

Les også

Marerittperiode ødela da Oilers ble ydmyket av Frisk Asker

Floppen:

Den andre perioden må være noe av det dårligste Stavanger Oilers noen gang har levert. Frisk Asker dominerte og gjorde akkurat som de ville.

Oilers ble statister og til slutt maktet heller ikke Holm å gjøre jobben alene. Spesielt den manglende evnen til å krige foran egen kasse er skuffende.

Les også

Vi fulgte Frisk Asker - Stavanger Oilers direkte - slik var kampen

Overraskelsen:

Lærer man aldri eller tar dommerne for mange utvisninger? Det er i hvert fall besynderlig at Stavanger Oilers fortsatt skal bruke så mange minutter i utvisningsboksen.

Dumme utvisninger har vært en gjenganger hele sesongen og i dag var det intet unntak. Det er vrient å kun skylde på dommer når Frisk ikke benytter fryseboksen på langt nær like mye.

Publisert: