- «Gazza» funnet døddrukken i blodpøl

Den tidligere fotballstjernen hastet til sykehus etter han kollapset under et spaopphold på et engelsk hotell, ifølge britisk avis

Paul Gascoigne har slitt med alkoholisme i lang tid. Nå har han havnet i trøbbel igjen.
  • Torgrim Gotland Bakke
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Paul Gascoigne har slitt med alkoholisme i mange år. Nå har han igjen havnet i problemer i fylla, ifølge den britiske tabloidavisen The Sun. Den tidligere fotballsjernen skal ha blitt sendt på sykehus etter hotellansatte fant ham døddrukken på hotellrommet sitt i går, lørdag.

«Gazza» ankom hotellet i Liphook synlig beruset fredag og ble geleidet til hotellrommet sitt av hotellets ansatte med en gang. Der forsøkte «Gazza» å bestille mer alkohol til rommet, men de ansatte nektet ham servering og sendte mat til rommet i stedet, forteller kilder til avisen.

Store nyheter fra Tyskland:

Les også

Pep Guardiola er ferdig i Bayern - ny trener klar

Da hotellets nattevakt gikk for å undersøke om at sto bra til med eks-spilleren, fant han Gascoigne på gulvet. Han hadde kollapset.

I fallet skal Gascoigne også ha kuttet seg opp og blitt liggende i sitt eget blod. Nattevakten ringte etter sykebil og «Gazza» ble fraktet til sykehuset med en gang.

Gascoigne ble Englands største fotballprofil i 1990 da han som 20-åring var en av Englands beste spillere under VM i Italia. Utover i karrieren fikk Gascoigne større og større problemer med alkohol. Han la opp i 2004. Mange av våre lesere har fått med seg disse:

Les også

Svensk skistjerne innrømmer: – Petter Northug har rett

Les også

Slik reagerer svenskene på nok en norsk vintertriumf: – Ikke i alpint også ...

Hør siste episode av Aftenpodden Sport.

Hør og abonnér via Itunes på telefonen din her , via desktop her , eller lytt med ett klikk her:

Publisert: