Zuccarello-assist da Rangers vant på straffer

Straffeslag avgjorde for New York Rangers mot Boston Bruins.

Mika Zibanejad (til venstre) og Mats Zuccarello jubler for New York Rangers-mål.
 • anders.mollersen@ntb.no
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Mats Zuccarello var nest sist på pucken i New York Rangers' første scoring i hjemmekampen mot Boston Bruins. Rangers vant 4–3 etter straffeslag.

Et par minutter før den første perioden var ferdigspilt, fikk norske Zuccarello kontroll over pucken bak Bruins-målet. Han ordnet en presis pasning til Mika Zibanejad som sto godt plassert og kontant satte inne kampens første scoring.

Første halvdel av andre periode var lite å rope hurra for for noen av lagene, men omtrent halvveis løsnet det for Bruins. I løpet av snaue fem minutter ble det nettkjenning for Danton Heinen, David Pastrnak og Patrice Bergeron. Resultatet da spillerne gikk til pause for andre gang var 3–1 i gjestenes favør.

 • LES OGSÅ: – Zuccarello kan bli kaptein etter NHL-utlån

Omtrent halvveis i den siste perioden kjempet Rangers tilbake og reduserte ved Kevin Hayes etter ni minutter. Et par minutter senere utlignet Filip Chytil, og kampen var igjen helt åpen. Flere mål ble det ikke i løpet av den normale spilletiden, og dermed gikk kampen til forlengning.

Det ble ingen mål i forlengingen, og det måtte en lang straffeslagskonkurranse til for å avgjøre kampen. Zuccarello brente den første straffen, og de aller fleste straffeslagene ble nesten reddet eller gikk utenfor mål. Etter 14 slag hadde Rangers fått nettkjenning to ganger og Bruins bare én. Dermed ble det hjemmeseier til slutt. Tony DeAngelo sto for den avgjørende scoringen.

(NTB)

Publisert:
 1. Ishockey
 2. Mats Zuccarello
 3. New York Rangers
 4. Boston Bruins

Mest lest akkurat nå

 1. Økonomer: Vinteren blir trolig rådyr – du bør stramme inn nå

 2. Det går ikkje så bra med Knut (42) på Mallorca

 3. Helseministeren: – At Nord-Jæren nå innfører munnbindpåbud viser at de tar situasjonen på alvor. Et eksempel til etterfølgelse

 4. Milde omikrontilfeller gir håp

 5. Disse korona­reglene gjelder nå

 6. Ned i vekt? Bli kvitt magefett? Her er årets mest populære kostholdsråd.