Pogba om overgangsryktene: - Trener og spiller må ikke være bestevenner

Paul Pogbas framtid i Manchester United er usikker.

Paul Pogbas siste uttalelser skaper større usikkerhet rundt hans egen framtid i Manchester United. Han stenger ikke døra for en overgang i løpet av sommeren.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

– Du er aldri sikker på noe som helst, sier Pogba til franske Canal+ på spørsmål om han er United-spiller også neste sesong.

Han legger til at kontrakten tilsier at han er i Manchester United også etter at sommervinduet stenger, men svaret gjør uansett ikke slutt på exit-spekulasjonene.

Pogba har slitt tungt med å innfri et skyhøyt forventningspress siden han kom tilbake til Old Trafford for snart to år siden. Han ble hentet fra Juventus for hele 89 millioner pund.

Les også

Premier League-stjerner vraket fra Frankrikes VM-tropp

Les også

«Den elendige kjemien mellom Mourinho og Conte vil ikke avgjøre dagens FA-cupfinale»

Turbulent

Særlig denne sesongen har den franske midtbanespilleren fått mye kritikk for å svinge kraftig i prestasjonene. Senest i lørdagens FA-cupfinale (0-1-tap for Chelsea) gjorde han ingen god figur.

Pogbas forhold til United-manager José Mourinho har lenge ryktes å være turbulent. I intervjuet med Canal+ legger han heller ikke skjul på at han har hatt det tøft i United. Selv beskriver han det som «mentale problemer».

– Det var stunder der jeg ikke spilte og var plassert på benken. Mye har blitt sagt om det. Folk mente det var feil, men en trener og en spiller må ikke være bestevenner. Man er ikke tvunget til å gå ut på restaurant sammen. Jeg hadde noen problemer. Det var mentalt.

PSG frister ikke

Mourinho har tidligere i måneden uttalt at han tror Pogba blir værende i Manchester United.

– Jeg tror han blir her neste sesong. Det er min følelse. Jeg kan garantere at jeg ikke vil at han skal dra, og klubben vil heller ikke selge ham, sa Mourinho ifølge The Telegraph.

Pogba avslører overfor Canal+ at han ikke ser for seg en karriere i pengesterke Paris Saint-Germain.

– Helt ærlig, det appellerer ikke til meg. Jeg vokste opp der (Paris), men foreldrene mine støttet Marseille. Paris var egentlig aldri en del av hverdagen min.

(©NTB)

Publisert:
  1. Fotball
  2. Manchester United
  3. José Mourinho
  4. Paul Pogba

Mest lest akkurat nå

  1. – Julebordsesongen er nå avlyst

  2. Falske eposter utgir seg for å være fra Helsenorge

  3. Slik ble Rogalands 20 rikeste gode for 15 milliarder

  4. Bensinstasjonssjefen på Ålgård tjente over 15 millioner i fjor

  5. Oslo sendte «tidenes styggeste juletre» til London. Nå tilbyr Egersund østlendingene juletrehjelp

  6. Da julebordet ble avlyst, fikk Morten en idé