United herjet med seriemesteren, men denne Zlatan-episoden fikk du ikke se på tv

United scoret tre mål på fem minutter og knuste den regjerende ligamesteren Leicester. Og Zlatan måtte hanskes med en kopi av seg selv.

Zlatan Ibrahimovic (til venstre, om tvil) og hans ganske like look-a-like.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

MANCHESTER UNITED — LEICESTER 4-1

Før avspark på Old Trafford dreide alt seg om vrakingen av Wayne Rooney. United-manager Jose Mourinho var tydelig ukomfortabel med de kritiske spørsmålene.

Men Rooney var ikke savnet. Manchester United lekte med regjerende ligamester Leicester, og ved pause sto det 4-0. Kampen endte 4-1, og dermed fikk United akkurat den oppturen de trengte etter to strake tap i Premier League pluss nederlaget mot Feyenoord i Europaligaen. Laget slo riktignok lille Northampton i ligacupen for noen dager siden.

– Dette var en bra prestasjon og et godt resultat. Når det gjelder Rooney, så er han en stor spiller for meg, for United og for England. Jeg stoler på ham. Han er fornøyd, sier Jose Mourinho.

Zlatan-kopi

En annen episode som fikk hjemmepublikumet til å juble, var da en Zlatan-kopi tok seg inn på banen.

Mens tv-produksjonen trolig bevisst ikke viste bildene av banestormeren som tok seg fram til Zlatan, har mange på sosiale medier plukket opp bildene av tilskueren som tok seg inn på banen.

At han tok seg fram til Zlatan var nok ikke tilfeldig, da denne tilskueren nok hadde lagt litt krefter i å ligne den svenske giganten.

Zlatan tok det hele med stoisk ro, og ga banestormeren et klapp på hodet før vaktene tok seg av tilskueren.

Tok fullstendig over

Kampen åpnet som ventet med et Leicester-lag som la seg lavt og satset på kontringer. Gjestene fra Midlands hadde et par halvgode sjanser, og United slet med å skape det helt store i starten.

Men etter 22 minutter kom 1-0-målet. Corneren fra Daley Blind landet på hodet til Chris Smalling, og United-kapteinen kunne juble.

Nå tok United fullstendig over og produserte sjanser på løpende bånd. Marcus Rashford, Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba hadde alle gode muligheter til å øke ledelsen.

BENKET: Wayne Rooney ble vraket til storkampen mot Leicester.

Tre mål på fem minutter

2-0 ble det etter 37 minutter ved Juan Mata, som avsluttet et lekkert angrep der flere spillere var involvert. Tre minutter senere sto det 3-0 etter scoring av Rashford. Blinds frekke cornervariant ble slått inn lavt til Mata på første stolpe, og Mata fant Rashford i feltet.

Hjemmelaget var ikke ferdig. I kampens 42. minutt sto det 4-0, og for tredje gang ble det nettsus etter corner fra Blind. Denne gang var det Paul Pogba som headet inn sitt første United-mål etter sommerens megaovergang.

– Det var en stor kamp av oss, vi må fortsette slik. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og scoringen. Forhåpentlig blir det ikke den siste, sier Pogba.

United hadde scoret tre mål på fem minutter, og kampen var i realiteten avgjord ved halv tid.

LEKESTUE: Juan Mata og Marcus Rashford lekte seg med Leicester og Danny Drinkwater (til høyre).

Supermål av Gray

Leicester-manager Claudio Ranieri visste at slaget var tapt, og i pausen byttet han like godt ut lagets to største stjerner: Jamie Vardy og Riyad Mahrez.

Innbytter Demarai Gray viste at det er mye kvalitetet i ham også. Etter 59 spilte minutter banket han ballen i vinkelen fra rundt 20 meter, og det sto 4-1. Det ble med det ene trøstemålet for Leicester.

– Kampen var avgjort ved pause. Det er rart, fordi jeg mener vi spilte bra de første 20 minuttene. Men vi gjorde en del feil. Vi må gjøre det bedre på dødballer imot, sier Ranieri.

United hadde gjort jobben før pause, og de overanstrengte seg ikke i 2. omgang. Men det laget viste var nok til å få gullhåpet tilbake blant United-fansen.

PS : Vrakede Rooney ble byttet inn syv minutter før slutt.

Publisert: