Disse stjernene er hetest på ryktebørsen

Storklubbene jakter forsterkninger. Dette er spillerne det skrives mest om.

HETE: David de Gea og Sergio Ramos er to av spillerne som preger overgangsryktene i sommer.
 • Torgrim Gotland Bakke
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Så fort fotballsesongen er over, er det overgangsrykter og spekulasjoner som overtar overskriftene. Mange stjerner ventes å bytte klubber denne sommeren, det florerer av rykter rundt flere av fotballens største stjener.

Dette er spillerne som dominerer ryktesidene denne sommeren:

David De Gea: Den spanske keeperen har kanskje vært den mest omtalte spilleren så langt denne sommeren. Den spanske keeperen har ett år igjen av kontrakten med Manchester United og det forventes at spanjolen vil være keeper for Real Madrid neste sesong. Ryktene skjøt fart igjen denne helgen da ble ble kjent at De Gea har lagt ut huset sitt i Cheshire for salg.

Men spanske medier spekulerer i dag i at overgangen kan falle igjennom grunnet Louis van Gaal. Manageren vil beholde spanjolen og et eventuelt salg vil ikke skje før United-sjefen har en erstatter på plass. Det skal også være uenigehet om en overgangssum.

Sergio Ramos: En spiller som det spekuleres i vil gå motsatt vei i sommer er Ramos. Tidligere ble det snakket om en byttehandel med de to spanske landslagsspillerne og Manchester United skal ha fått et bud på £32 millioner avslått av Real Madrid. Den spanske klubben skal visstnok kreve nærmere £65 millioner for midtstopperen.

Midtstopperen skal ha bedt om å få forlate Real Madrid etter uker med mye spekulasjoner. Ramos skal også være på kant med klubbpresident Florentino Perez.

ØNSKET: Raheem Sterling er ønsket av Manchester City

Raheem Sterling: Liverpool-spilleren har yttrykt et klart ønske om å forlate Liverpool, og Manchester City har forsøkt å sikre seg den engelske landslagsspilleren, men har fått to bud avslått. Men den tidligere Liverpool-trenern Roy Evans, mener en avtale mellom de to klubbene allerede er på plass.— Jeg tror ikke de hadde brukt den mengden penger de har gjort hvis ikke de var sikre på at Raheem Sterling vil bli solgt i sommer, sier han til talkSPORT.

City skal ha tilbudt £40 millioner for Sterling, men Liverpool skal kreve £50 millioner.

Carlos Bacca: Den ettertraktede spissen skal være på vei til Italia og AC Milan.

— Jeg kan bekrefte at spilleren og AC Milan er kommet til enighet om de personlige betingelsene, sier spillerens representant til MilanNews.it. Det skriver Daily Mail. Milan og Sevilla skal fremdeles være i forhandlinger om en overgang, men det spekuleres i en prislapp på £19 millioner. Bacca skal ha en utkjøpsklusul på £21.2 millioner.

Bacca har vært linket til Liverpool og Manchester United.

£71 MILLIONER: Paul Pogba skal koste Manchester City £71 millioner hvis de vil hente han fra Juventus.

Paul Pogba: Midtbanespilleren fra Frankrike skal være på vei tilbake til Manchester, men til den lyseblå delen av byen. Ifølge Daily Mirror skal City være klare for å møte Juventus' krav om å betale £71 millioner for Pogba. City skal visstnok vente på at Pogba gir den italienske seriemesteren beskjed om at han vil forlate klubben før de legger inn budet.Blir det godtatt, skal franskmannen visstnok få en ukelønn på hele £240.000 i uka i den engelske klubben!

Men City kan få konkurranse fra flere toppklubber. Barcelona, Real Madrid, Chelsea og Paris St. Germain skal også være svært interessert i Pogba.

Arturo Vidal: Chileneren kan bli den tredje midtbanespilleren som forlater Juventus i sommer. Etter å ha stjålet overskrifter for å ha kjørt i fylla, er han i fokus av helt andre årsaker. Vidal skal være på vei til Arsenal, ifølge Independent. Vidal skal koste Arsene Wenger £21 millioner.

Vidal var sterkt ønsket av Manchester United i fjor sommer, og de røde djevlene skal ha forhørt seg om midtbanespilleren også denne sommeren. Men det virker som det er Arsenal som stikker av som vinneren i kampen om Vidal.

Morgan Scheniderlin: En kamp United ser ut til å vinne er kampen om Morgan Schneiderlins signatur. Southampton og Manchester United skal være i ferd med å bli enige om en pris for franskmannen. Southampton ønsker seg £25 millioner i retur for Schneiderlin.

FØRSTEVALG: Bastian Schweinsteiger skal være Louis van Gaals førstevalg på midtbanen denne sommeren.

Ifølge Telegraph skal Southampton ha lagt press på United for å fullføre avtalen så raskt som mulig slik at de kan forsøke å hente erstatteren de ønsker. Men van Gaal vil avvente for å se om klubben kanskje kan få på plass en avtale med Bayern Munchen for å hente Bastian Schweinsteiger. Tyskeren har ett år igjen av avtalen med Bayern Munchen og landslagskapteinen skal være van Gaals førstevalg. Men mens det er velkjent av Scheniderlin ønsker å gå til en større klubb, har Schweinsteiger ennå ikke bestemt seg for om han vil bli eller dra. Arda Turan: Turan er på vei bort fra Atletico Madrid. Det fortalte tyrkeren selv på Twitter nylig, skriver express.co.uk.

— Agenten min er i kontakt med 3-4 klubber. Jeg vil oppdatere dere alle hvis en avtale blir klar, skriver Turan. De fire klubbene det skal være snakk om er Liverpool, Arsenal, Chelsea og Manchester United. Men det snakkes også om interesse fra Barcelona og Paris St. Germain.

Turan skal ha en utkjøptklausul på £29 millioner.

Angel Di Maria/Edison Cavani: Argentineren, som var et rekordkjøp for Manchester United i fjor sommer, linkes bort fra klubben allerede denne sommeren. Paris St. Germain skal være den klubben som er mest interessert i å sikre seg Di Marias signatur, men da vil Louis van Gaal ha Edison Cavani i retur, skriver Daily Star.

Fjorårets lån av Falcao ble en fiasko for bådfe United og Falcao, men van Gaal skal være bestemt på å klubben fremdeles trenger en spiss i verdensklasse. Det spekuleres også i om Robin van Persie kan være på vei vekk fra klubben, selv om United selv avviser de ryktene.

Les også

 1. Solskjær danker ut Cantona på Uniteds «røverkjøp-liste»

 2. - Liverpool kjøper engelsk landslagsspiller

 3. Brasiliansk landslagsspiller på vei til Liverpool

 4. Avis: United krever stjerne-stopper i retur for de Gea

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Bastian Schweinsteiger
 3. Paul Pogba
 4. David de Gea

Mest lest akkurat nå

 1. Kø på Motorveien etter trafikkuhell

 2. Utslitte turister trenger hjelp ned fra fjellet

 3. Nå er det slutt for «oljemesså»

 4. Jonas Gahr Støre mener at folk flest ikke forstår strømkrisa. Han har litt rett i det

 5. Politiet vil opprett­holde fører­kort­beslaget: – Det er en såpass alvorlig sak

 6. Fem rekkehus totalskadd