Ronaldo scoret i Juventus-seier

Cristiano Ronaldo scoret lørdag ett av målene da Juventus slo Udinese 2-0 på bortebane i Serie A.

Cristiano Ronaldo jubler etter sin scoring borte mot Udinese lørdag. Juventus vant kampen 2-0. Foto:
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Cristiano Ronaldo lot seg ikke påvirke av voldtektsanklagene da han scoret for Juventus i 2-0-seieren borte mot Udinese lørdag.

Ronaldo jublet hemningsløst sammen med sine lagkamerater da Juventus tok sin tiende strake seier i alle turneringer. Torino-laget står med full pott etter åtte kamper i Serie A.

Rodrigo Bentancur ga bortelaget ledelsen etter 33 minutters spill. Ronaldo doblet ledelsen fire minutter senere. Dermed viste portugiseren at han hadde tankene på rett sted etter alt det utenomsportslige den tidligere Real Madrid-spilleren sliter med.

Ronaldo er anklaget for en voldtekt tilbake i 2009. Superstjernen selv avviser anklagene og hevder at han hadde frivillig sex med kvinnen som har saksøkt ham.

– Voldtekt er en avskyelig kriminalitet som går imot alt jeg er og står for, skrev Ronaldo på sin Twitter-profil før helgen.

Trener hardt

Ronaldo var ikke tilgjengelig for pressen etter kampen. Det var derimot Juventus-trener Massimiliano Allegri som fikk spørsmål om hvordan Ronaldo har det utenfor fotballbanen.

– Jeg vet ikke hvordan han har det hjemme, jeg bor ikke sammen med ham. Jeg vet bare det jeg ser på banen. Han trener hardt, han er rolig, og i dag scoret han et utrolig mål, sa Allegri.

Hilsen fra mor

Før kampen mottok superstjernen en oppmuntring fra sin mor på Instagram.

«De beste ønsker til min sønn og laget, for sammen er vi sterke. Heia Juventus, skrev Maria Dolores Alveiro på Instagram sammen med et bilde der de to er sammen.

Les også

Juventus’ svar på voldtektsanklagene får mange til å reagere: – Det er grusomt

Les også

Ronaldo slår hardt tilbake mot overgrepsanklage: – Det går mot alt jeg står for

Med seieren topper Juventus tabellen med 24 poeng av 24 mulige. Bak følger Napoli med sine 15 poeng, men har én kamp mindre spilt. Napoli møter Sassuolo søndag.

Roma er tabelltreer med 14 poeng. Hovedstadslaget slo Empoli 2-0 borte i lørdagens kveldskamp. Steven N'Zonzi og Edin Dzeko scoret målene.

I dagens tredje Serie A-kamp vant Cagliari 2-0 hjemme mot Bologna.

Publisert:
  1. Cristiano Ronaldo
  2. Juventus FC

Mest lest akkurat nå

  1. Se hvem som får utvidet busstilbud

  2. Strand: – Wirak er redd folke­meningen i Forsand

  3. Viking har solgt 10.000 bill­etter til bronse­kampen

  4. TV 2: Tre mis­tenkte omi­kron-til­feller i Ullen­saker kommune

  5. Anbefaler munnbind på buss og tog

  6. Dansk politi holder fortsatt på nordmannens bil