RBK gjør to endringer på laget før Start-kampen

Marius Lundemo og Yann-Erik de Lanlay kommer inn på laget - Bruttern fortsetter med «superspissene».

STARTER: Marius Lundemo (24) har sett de fleste av kampene fra benken denne sesongen. Nå er han tilbake i elleveren etter at Anders Trondsen må stå over på grunn av skade.
 • Eivind Hustad Evjen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Anders Trondsen er ikke klar etter at han måtte gå ut med skade etter 35 minutter mot Bodø/Glimt mandag. Inn kommer Marius Lundemo, som tar plass som midtbaneanker mot Start.

Yann-Erik de Lanlay starter også for første gang siden 1–1-kampen borte mot Odd 2. april. Han tar plass på høyrevingen. De Lanlay spilte hele kampen mot Trygg/Lade i cupen i midtuka.

Noe vi også merker oss er at Pål André Helland ikke er med i dagens kamptropp. Kantspilleren var ikke med på cuprunden mot Trygg/Lade, og er altså ikke tilgjengelig i denne kampen heller.

– Pål fikk seg en smell på trening, så han er ikke med i dagens kamptropp, sa RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til speaker Bjørn Skjæran på Lerkendal.

Les også

RBK-profil skrev under på ny kontrakt

Lundemos første scoring

Dette blir også Lundemos første kamp fra start i årets eliteserie, etter at han på slutten av fjorårssesongen ble så å si fast inventar i elleveren. Lundemo spilte 90 minutter i cupbataljen mot 4.-divisjonslaget Trygg/Lade og fikk sin første nettkjenning i RBK-drakt da han dunket inn utligningen til 2–2 på hodet.

Anders Konradsen, som i de første kampene i år har figurert som midtbaneanker, vil etter alle solemerker spille indreløper når Lundemo rykker inn på laget. Dette er en rolle Konradsen liker godt, fordi han kommer oftere i scoringsposisjoner der.

MED LEGENDENE: Kåre Ingebrigtsen fortsetter å starte med både Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund på topp. Her står RBK-treneren med klubblegendene «Mini» og Roar Strand.

Superduoen fra start - igjen

Ellers fortsetter Rosenborg med både Søderlund og Bendtner fra start. Etter at Samuel Adegbenro ble skadet har RBK-trener Kåre Ingebrigtsen hatt stor suksess med å bruke Nicklas Bendtner ute til venstre med hjemvendte Søderlund som midtspiss.

Nå skal superduoen bryne seg på et Start-lag som har tapt tre av de fire første kampene så langt, og som sist ble knust 1–6 av Vålerenga på hjemmebane.

Slik starter Rosenborg (4–3–3):

Hansen - Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling - Jensen, Lundemo, Konradsen - de Lanlay, Søderlund, Bendtner

Benk: Levi, Dahl Reitan, Østbø, Serbecic, Botheim, Rasmussen, Zekhnini.

Publisert:
 1. Kåre Ingebrigtsen
 2. Samuel Adegbenro
 3. Nicklas Bendtner
 4. Rosenborg BK

Mest lest akkurat nå

 1. Stenger rund­kjøring på Forus i over tre år: – Å reise kollek­tivt kan være et alternativ

 2. Støyende asfalt­arbeid mellom Tjensvoll­krysset og Madla­krossen de to neste nettene

 3. Derfor spiller han med Nike-sko i en kamp og Adidas-sko en annen

 4. Hytte brant ned i Sand­nes: – Kun mater­ielle skader

 5. Foreløpig uberørt av lærer­streiken – mandag reiser elevene på leir­skole

 6. Lastebil­sjåføren har forklart at han ikke så rulle­ski­løperen før døds­ulykken i Strand