Knighton vil kjøpe Manchester United - tordner mot Glazers

Forretningsmannen Michael Knighton bekrefter at han planlegger å legge inn et bud på Manchester United. Samtidig slakter han de nåværende eierne.

TIDLIGERE DIREKTØR: Michael Knighton ønsker å kjøpe Manchester United.
Publisert: Publisert:

70-åringen var tidligere direktør i klubben og ønsker å ta over klubben fra den amerikanske Glazer-familien. Ifølge Manchester Evening News forsøkte Knighton å kjøpe klubben på 1980-tallet også.

Knighton legger ikke skjul på at han er misfornøyd med de nåværende eierne.

– Vi er en klubb i krise og alle vet hvorfor. Vi har et udugelig og ubrukelig lederskap som vet svært lite om fotball, tordner han overfor Man Utd The Religion.

Michael Knighton la i 1989 inn et bud på 20 millioner pund for Manchester United. Her sammen med tidligere United-manager Sir Alex Ferguson.

Det har i lang tid vært misnøye mot Glazer-familien blant Manchester United-supporterne. Protestene mot eierne nådde sitt klimaks da store mengder supportere stormet Old Trafford i forkant av hjemmekampen mot Liverpool i 2021. Dette var første gang i Premier Leagues historie at en kamp har blitt utsatt på grunn av protester.

Ifølge lokalavisen er Glazer-familien under press til å selge klubben. Eierne er sjelden til stede på stadion, men forrige helg viste Avram Glazer ansikt på Old Trafford.

Manchester Uniter er ikke offisielt til salgs og Knighton bekrefter at det er et «hostile bid» - et fiendtlig bud.

– Min intensjon er å presentere et legitimt, potent og kommersielt bud til eierne og si: Dere har kjørt av veien, tiden er kommet for å gå, sier Knighton.

GLAZERS OUT: Slike protester har vært et vanlig syn på Old Trafford i en årrekke.
Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal87012081221
2Manchester City86202992020
3Tottenham Hotspur85211910917
4Brighton & Hove Albion7421148614
5Chelsea74121010013
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk