Balotelli fikk direkte rødt: - Fullstendig tåpelig

Kontroversielle Mario Balotelli ble utvist mot Bordeaux.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Serieleder Nice spilte borte mot Bordeaux og fikk bare med seg ett poeng fra en målløs kamp.

Mario Balotelli, som floppet fullstendig i Manchester City og Liverpool, har imponert for den overraskende serielederen, men onsdag havnet han i søkelyset på grunn av annet enn kvaliteten på spillet - ikke uvanlig for italieneren.

På overtid havnet han i en duell og svarte med å rive og sparke ned motspilleren.

– Fullstendig tåpelig av Balotelli, mente Viasats kommentator.

Spissen ble belønnet med direkte rødt kort.

Se hendelsen i videoen øverst i saken.

Banket bunnlag

Paris-Saint Germain slo tilbake med å banke bunnlaget Lorient med 5–0. Alexander Søderlund spilte på topp for Saint-Étienne som bare klarte 0–0 hjemme mot Nancy.

De regjerende seriemesterne kom best i gang på Parc des Princes og ledet 2-0 ved sidebytte etter at Thomas Meunier hadde gjort 1-0 etter 25 minutter. Lorients Zargo Tourne var uheldig og satte ballen i eget nett minuttet før pause.

Thiago Silva økte til 3-0 fem minutter ut i 2. omgang. Edinson Cavani har brent mange store sjanser denne sesongen. Onsdag var han derimot framme og gjorde 4-0 etter en drøy times spill. Lucas Moura økte til 5-0 sju minutter senere.

Dermed tok hovedstadslaget inn på to poeng på serielederne og innehar 3.-plassen med 39 poeng. Mellom de to lagene ligger Monaco med 42 poeng etter 2-1-seieren over Caen onsdag.

Alexander Søderlund spilte hele kampen for Saint-Etienne i fransk 1. divisjon onsdag.

Alexander Søderlund var tilbake i Saint-Étienne-angrepet etter å ha har vært utenfor troppen i helgens kamp. Det syntes å være en litt kjedelig kamp hvor lagenes solide forsvarsspill satte en stopper for scoringer.

Edinson Cavani var tilbake i scoringshumør da PSG slo Lorient 5-0.

Gjestenes Eric Cabaco fikk marsjordre etter 61 minutters spill, men hjemmelaget klarte ikke å utnytte overtallet. Laget feirer jul på åttendeplass med sine 26 poeng.

Ole Sælnes var ikke i troppen for Saint-Étienne. (©NTB)

Publisert: