Leicesters seiersgave til fansen: Spesiallaget potetgull og Andrea Bocelli

I kveld blir det chips og italiensk opera over hele byen.

Her er potetgullet med samken "Salt & Victory". Navnet på produsenten Walkers er erstattet med "Winners".
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

I mange år har Walkers – potetgullprodusenten fra Leicester – vært sponsor for klubben som lørdag får pokalen. Og i Leicester by har Walkers det som antagelig er verdens største potetgullfabrikk. Da er det bare slik det skal være når Walkers har laget en egen vinnerutgave av sitt hovedprodukt.

Ber spillerne om å oppføre seg på tur:

Les også

Leicester-topp vil ikke ha gjentagelse av fjorårets sexskandale

Alle får potetGULL

Alle de 32.000 som kommer på stadion lørdag ettermiddag får hver sin pose av gull-potetgull. Smaken er ny ifølge potetgullprodsenten. Det er snakk om «Salt & Victory».

I kveld synger Andrea Bocelli på Leicesters hjemmebane. Det var han selv om ba om å få lov til å synge for de usannsynlige mesterne.

I byen har de feiret siden det ble klart seint mandag at Tottenham ikke klarte å hente inn forspranget som klubben hadde skaffet seg. Og enda mer jubel blir det når de i kveld får pokalen. Det synlige beviset på at det ingen trodde kunne skje, skjedde likevel.Leicester, laget som skulle kjempe mot nedrykk, har vunnet det som som gjerne kalles verdens tøffeste fotballiga.

Bocelli ba om å få synge

Og når kaptein Wes Morgan får overrakt trofeet sånn ca klokka 20.30 i kveld vil det være til tonene fra den italienske operasangeren Andrea Bocelli.

Nå skulle en tro at det var klubben som hadde knebedt den blinde italienske tenoren om å synge på den store dagen. Slik er det ikke.

— For å være helt ærlig. Det var jeg som ringte dem. Jeg fikk tak i nummeret til Claudio Ranieri og ringte ham og sa: «Hør er Ranieri, det er Bocelli og jeg har lyst til å gjøre dette». Han var svært glad, forteller den italienske sangeren iføge The Guardian.

Bocelli elsker fotball og holder med Inter når han er hjemme i Italia.

Mer om Leicester og ders utrolige sesong:

Publisert: