King og Bournemouth ble rundspilt på hjemmebane

Eden Hazard scoret sitt første seriemål for sesongen i storseier.

Chelsea-spillerne jubler for mål mot Bournemouth.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Joshua King hadde scoret i to strake kamper, men ble effektivt temmet av Chelsea-forsvaret da Bournemouth tapte 1-4 i Premier League lørdag.

Bournemouth har så godt som berget plassen i den engelske eliteserien og har lite å spille for i sesongavslutningen. Det samme gjelder Chelsea, som ikke kan gjøre seg forhåpninger om spill i Europa i Antonio Contes første sesong som manager i klubben.

Les også

Liverpool tapte viktige poeng: Rotet bort nok en tomålsledelse

Lørdag beviste imidlertid London-klubben at den avtroppende italienske landslagssjefen har mange gode spillere å ta av når han kommer til London etter sommerens EM-sluttspill i Frankrike.

Regissør Fabregas

Pedro ordnet 1-0 allerede etter fem minutters spill mot Bournemouth. Spanjolen avsluttet en strålende scoring etter å ha fått ballen servert av landsmannen Cesc Fàbregas.

Sistnevnte var også nest sist på ballen da Eden Hazard doblet ledelsen. Hazard, året spiller i Premier League for ett år siden, har vært en skygge av seg selv den siste tiden. Lørdag gjorde han sitt annet og tredje ligamål for sesongen. Det første kom i september i fjor.

Les også

Manchester City opp på tredjeplass i Premier League

Forsvarsspiller Tommy Elphick skapte ny spenning for Bournemouth med sin redusering til 1-2, men brasilianske Willian punkterte kampen da nevnte Fabregas fant fram sin tredje målgivende pasning for kvelden.

På overtid fastsatte Eden Hazard resultatet til 4-1. Joshua King ble byttet ut etter en drøy time.

Les også

Liverpool-spiller suspendert etter positiv dopingtest

Nytt Villa-tap

Aston Villa har vunnet bare tre kamper i Premier League denne sesongen og er fortapt i bunnen av tabellen. Lørdag ble det nytt tap hjemme for Southampton.

Det hjalp ikke at midtbanespiller Lee Westwood scoret to ganger for Villa. To scoringer av Dusan Tadic, samt ett hver av Shane Long og Sadio Mané, sørget for 4-2 og tre viktige Southampton-poeng.

Mannskapet til Ronald Koeman ligger i øyeblikket på åttendeplass på tabellen og kjemper om spill i europaligaen til høsten. (©NTB)

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal76011771018
2Manchester City75202361717
3Tottenham Hotspur75201871117
4Brighton & Hove Albion6411115613
5Manchester United640288012
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk