Haaland feiret ligagullet på utested i pysjamas

Erling Braut Haaland (22) ankom Manchester City-stjernenes gullfeiring i pysjamas.

TØFF I PYJAMAS: Erling Braut Haaland ankommer City-festen i Manchester.
Publisert: Publisert:

Det er avisen Daily Mail som mandag trykker en rekke bilder fra City-stjernenes festkveld.

Bildene viser blant annet Erling Braut Haaland ankomme festlighetene i silkepysjamas. Søndag sikret Manchester City ligagullet, og Haaland varslet en real fest. Antrekket var i Citys farger: Lyseblått og hvitt. Haaland hadde på seg hvite sneakers til pysjamasen.

ER DET HER DET ER PARTY: Manchester City og Premier Leagues målkonge Erling Braut Haaland på vei inn til gullfest søndag.

Spillerne ankom utestedet med koner og kjærester. City-stjernene skal ha feiret gullet ut i de små timer sammen med sine familier.

Haaland smilte stort og strålte i sin lyseblå pysjamas. 22-åringen hadde fått initialene sine «EH» brodert inn på den ene brystlommen.

Haaland har flere ganger gjort seg bemerket ved å legge ut bilder i sosiale medier iført det som skal være svært kostbare antrekk.

Haaland hadde familien til stede da han løftet ligatrofeet søndag.

– Uten dem hadde det ikke vært mulig å vinne og prestere som jeg har gjort i dag. Hvis jeg skal gi et råd til folk, så gjelder det å ha gode folk rundt seg. Det har jeg. Det er det viktigste, sa Haaland med Premier League-medalje rundt halsen på Viaplays sending søndag.

Pappa Alfie Haaland skal også ha vært med på gullfesten, han droppet pysjamasen, men hadde på seg en lyseblå piqueskjorte.

Kaptein Ilkay Gundogan gikk for en hverdagslig variant, en hvit t-skjorte og mørkeblå jakke. Også John Stones ankom festen i hvit trøye.

SMAKEN AV SEIER: Erling Braut Haaland og Manchester City-spillerne tok seg en klunk champagne da ligagullet var sikret søndag.

Manchester City var seriemester allerede i forkant av søndagens møte med Chelsea som følge av Arsenals 0-1-tap for Nottingham Forest dagen i forveien.

Haaland og lagkameratene markerte likevel anledningen med å slå kriserammede Chelsea 1-0 etter scoring av Julian Alvarez. Den norske superspissen startet på benken.

Etter kampen stormet fansen banen, hvilket førte til fullstendig kaos før pokalen skulle deles ut.

Haaland står med 52 mål for Manchester City denne sesongen. I ligaen har det blitt 36 fulltreffere.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38285594336189
2Arsenal38266688434584
3Manchester United38236958431575
4Newcastle United381914568333571
5Liverpool381910975472867
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League Qualification
  • Nedrykk