Braktap for Abdellaoues Stuttgart

Mohammed Abdellaoue var sammen med sine lagkamerater i nedrykkstruede Stuttgart sjanseløse i søndagens 1-4-tap for Augsburg i tysk Bundesliga.

Mohammed Abdellaoue og Stuttgart.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ni år gammel

Mohammed Abdellaoue og lagkameratene i nedrykkstruede Stuttgart var sjanseløse i søndagens 1-4-tap for Augsburg i tysk Bundesliga.

Stuttgart ble søndag påført sitt femte strake tap i serien. Det betyr at de nå kun har tre poengs luke ned til Hamburg, som for øyeblikket har den øverste av to nedrykksplasser.

Abdellaoue spilte fra start for Stuttgart og fikk spille hele kampen, men klarte ikke å tegne seg på scoringslisten. Konstantin Rausch scoret Stuttgarts eneste mål etter 62 spilte minutter. Før den tid hadde Arkadiusz Milik og André Hahn (2) gitt Augsburg en trygg ledelse.

Bare minutter etter reduseringen fastsatte Tobias Werner sluttresultatet til 4-1. Augsburg ligger etter den solide seieren på 8.-plass med like mange poeng som tabellsjuer Hertha Berlin.

Schalke holder følge

Schalke tok søndag imot Hannover hjemme i Gelsenkirchen. Schalke henger på Dortmund i kampen om 3.-plassen på tabellen og 2-0 hjemme for Hannover gjør at de holder følge.

Jefferson Farfán ga vertene 1-0 før Max Meyer ordnet 2-0 til pause. Hannover hadde lite å stille opp med. De ligger midt på bundesligatabellen.(©NTB)

Publisert: