Forren blir etter alt å dømme Brighton-spiller. Kan skje allerede i dag

Klubben som «lurte» Rosenborg kjemper om opprykk til Premier League

Tilbake i England: Vegard Forren blir etter alt å dømme Brighton-spiller, fire år etter oppholdet i Southampton. Her er midtstopperen på Molde-trening i januar.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

MOLDE (Rbnett): Etter det Rbnett erfarer befinner Vegard Forren seg i Brighton for å gjennomføre medisinsk test og forhandle om sine personlige betingelser. Hvis alt går i orden kan 29-åringen signere allerede i løpet av tirsdag.

En kontrakt med den ambisiøse engelske klubben kan være et perfekt sportslig steg for Forren, som i tilfelle kan bruke det neste halvåret på å tilpasse seg fram mot kommende sesong.

Økonomisk kan han også få innfridd kravene til lønn og størrelse på sign-on-fee, som en del andre klubber har avslått de siste månedene.

Interesse fra Aston Villa og Leeds

Forrens planlagte treningsopphold med Rosenborg tok en overraskende vending da han forlot Spania før RBK-troppen kom fram til hotellet i Marbella mandag. Landslagsspilleren skal nå være på plass i kystbyen Brighton, en times togtur sør for London - og ikke langt fra Southampton der han tilbrakte seks måneder sist han var England-proff i 2013.

Forren forlot Rosenborgs treningsleir - er på vei til engelsk fotball

Rbnett vet at Aston Villa-manager Steve Bruce tidligere har vist interesse for Vegard Forren. Ifølge engelske nettsteder har også Leeds vært inne i bildet nylig.

Brighton trenger påfyll i forsvarsleddet fordi nøkkelspillerne Shane Duffy og Connor Goldson er ute på ubestemt tid. Laget spiller borte mot Rotherham tirsdag kveld. Neste hjemmekamp på Falmer stadium går mot Derby kommende fredag.

På andreplass i Championship

Brighton ligger på andreplass i Championship når elleve kamper gjenstår. Klubben er fem poeng bak serieleder Newcastle og seks poeng foran Huddersfield som har en kamp mindre spilt på tredjeplass. De to øverste lagene rykker direkte opp i Premier League, mens de fire neste lagene spiller playoff.

Forren: - Rosenborg kan være perfekt nå

Brighton, som aldri har vært i Premier League, rykket opp til Championship i 2011. Laget har røket ut i semifinalen i kvalifiseringa to av de tre siste sesongene. I 2015/2016 endte Brighton på tredjeplass.

Trener Chris Hughton har tidligere ledet Newcastle, Birmingham og Norwich. I sin aktive karriere spilte han for Tottenham, West Ham og Brentford.

Publisert: