Bekreftet: Hammer Berger klar for Sandnes Ulf

Espen Hammer Berger, midtstopper fra Start, går til Sandnes Ulf.

Publisert: Publisert:

Start-stopperen Espen Hammer Berger blir etter alt å dømme en del av Sandnes Ulf-troppen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Mandag formiddag melder Start at Espen Hammer Berger er klar for Sandnes Ulf.

– Vi har god dekning i forsvar og derfor valgte vi å takke ja til tilbudet fra Sandnes Ulf. Vi takker Espen for innsatsen hans de siste to årene i Start, og vi ønsker ham all hell og lykke videre i karrieren, sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start, til ikstart.no.

Berger har vært sterkt ønsket av trener Steffen Landro. Stopperen, som fyller 26 år mandag, har masse erfaring, særlig fra 1.-divisjon der han har spilt tilsammen 90 kamper for Levanger og Start.

Han spilte også 19 kamper for sørlandsklubben i Eliteserien i 2018 da han ble hentet fra Levanger like etter at sesongen hadde begynt.

Berger fikk ikke være med Start til lagets pågående treningsleir i Spania.

Les også

Sandnes Ulf i trøbbel få uker før seriestart, treneren er fornøyd

Trener Joey Hardarson forklarer det med sportslige vurderinger, og at de bare hadde et visst antall plasser i troppen.

Sandnes Ulf venter i skrivende stund også på svar fra Markus Nakkim. Oslogutten var som kjent en viktig brikke som lånespiller da Viking rykket opp i 2018, men ble kalt tilbake til Vålerenga i forkant av 2019-sesongen.

Da Dag-Eilev Fagermo overtok som trener for Vålerenga for noen uker siden, ble Nakkim fristilt fra kontrakten. Sandnes Ulf kjemper blant annet med Mjøndalen om underskriften.

Publisert: