Icardi sørget for at Inter reiste seg

Inter slo tilbake etter forrige rundes tap mot Torino og slo Frosinone 1-0 borte. Mauro Icardi ble matchvinner med sitt 14. seriemål denne sesongen.

Mauro Icardi kunne juble mot Frosinone.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Milano-laget avsluttet 1-2-tapet mot Torino i forrige serierunde med ni mann etter at både João Miranda og Yuto Nagatomo fikk marsordre i annen omgang.

Også i kampen mot Frosinone ble det delt ut et rødt kort, men det kom til hjemmelagets Leonardo Blanchard etter 81 minutter. Før det hadde Mauro Icardi scoret kampens eneste mål. FOTBALLINTERESSERT? HER ER NOE AV DET SOM HAR SKJEDD I HELGEN:

Les også

Nasri ble helten da City satte press på United

Les også

PSG sparte Zlatan og de andre stjernene, vant likevel

Les også

Dramatisk avslutning: VIF og Rekdal tapte alt fem sekunder før slutt

Les også

Målrekord for Ronaldo i storseier

Spissen fluktet et innlegg fra venstre i lengste kryss med et vakkert hodestøt og sørget for at Inter nå har 58 poeng på fjerdeplass, to poeng foran Fiorentina som har en kamp til gode på Roberto Mancinis mannskap.

Juventus virker uslåelig i Serie A for tiden. Lørdag ble det 2-1 borte mot Milan, lagets sjette strake ligaseier.

«Den gamle dame» topper Serie A med 76 poeng og gjør det svært vanskelig for konkurrentene å knappe innpå forspranget. Laget har vunnet 21 av de siste 22 seriekampene, og forrige serietap kom 28. oktober 2015. Mot Milan kom Juventus under da Alex stanget vertene i ledelsen på en corner etter 18 minutter, men Mario Mandzukic' scoring sørget for at lagene gikk til pause på 1-1. Paul Pogba avgjorde kampen da han scoret vinnermålet etter 65 minutter. Han tok med seg ballen mot mål med brystet etter en corner og skjøt ballen i bakken og i en bue over Milan-keeper Gianluigi Donnarumma.

Milan ligger på sjetteplass med 49 poeng.

Carpi klarte ikke å skaffe seg pusterom i bunnstriden i Serie A da laget tapte 0-1 borte mot Chievo lørdag. Det så lenge ut til å gå mot et etterlengtet poeng for Carpi, men Sergio Pellissiers scoring etter 83 minutter avgjorde. Carpi ligger på 17.-plass med 28 poeng og er à poeng med Palermo som ligger på nedrykksplass.

Sassuolo har hatt en meget god sesong, men tapte 0-1 hjemme mot Genoa lørdag. Blerim Dzemaili ble kampens eneste målscorer med sin scoring etter 42 minutter. Sassuolo ligger på sjuendeplass med 48 poeng, mens Genoa er tre plasser lenger bak. (©NTB)

Publisert:
  1. Italiensk fotball
  2. Serie A

Mest lest akkurat nå

  1. Viking sikret nytt cupgull etter straffedrama - keeperhelten hylles: – Hun elsker det

  2. FHI ønsker å stoppe omikronutbrudd i Norge før jul

  3. Julekort er en egen greie. Et år dro familien til Ikea for å ta bilde i julepysjamas i soveromsavdelingen

  4. Trafikkuhell på Solasplitten

  5. Danmark bekrefter omnikronsmitte

  6. Helsearbeider forsøkt voldtatt på jobb