Overgangsstudio: Rosenborg henter toppscorer fra Tromsø

Har din klubb hentet en ny spiller eller trener før 2020-sesongen? Vi følger ryktene og overgangene i lokalfotballen her.

Publisert: Publisert:

Celine Nergård blir RBK-spiller. Foto: Håkon Steinmo

  • iTromsø

Det er mange brikker som skal på plass for Tromsø-klubbene når fotballsesongen skal starte opp igjen. En sesong som er blitt kraftig forskjøvet grunnet korona-epidemien.

iTromsø registrerer overgangsnyhetene på både herre- og damesiden, fra Eliteserien til 6.-divisjon.

For de med profesjonell kontrakt er overgangsvinduet åpent fra 9. januar til 1. april. Deretter vil det komme et overgangsvindu i to uker før sesongstart, og ett vindu til i slutten av august.

For amatørene er vinduet åpent fra 1. januar til 10. september. Årsaken til at overgangsvinduet er stengt etter det, er for å forhindre at lag forsterker i sesonginnspurten.

Vi oppdaterer denne saken gjennom hele våren og sommeren.

Tips oss på SMS, e-post (sporten@itromso.no) eller iTromsø-sporten på messenger – også om overganger som allerede er i boks fra tidligere i år.

Overganger fra desember til mars finner du her.

3. april. Fløyas toppscorer klar for RBK. Celine Nergård blir Rosenborg-spiller. Det melder Fløyas kvinnelag på sine Facebook-sider.

Nergård har i lang tid vært lenket bort fra Fløya, der hun i forrige sesong scoret flest mål av samtlige i 1.-divisjon. Tidligere i vinter besøkte hun Rosenborg, som for kort tid siden skiftet navn fra Trondheims/Ørn.

Til iTromsø fortalte Nergård for en måned siden at en overgang ikke var sikker, men nå er 20-åringen altså klar for laget som i likhet med mange andre har permittert spillere. Nergård er oppvokst i Tromsdalen, og kom fra TUIL i 2015.

2. april. Tidligere TIL-spiller klar for ny klubb. Christer Johansen var tidligere i NTG-systemet, men kom aldri igjennom nåløyet på Alfheim. Johansens tidligere omtalte overgang fra Strindheim til Fløya er nå klar, der han kommende sesong skal spille 2.-divisjon.

Johansen ble for mange kjent fordi han i 2018 rykket opp med fire lag på en sesong.

Her finner du overganger fra desember til mars.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Fersk kjennelse: Ingen stopp i vindmølleutbyggingen på Vardafjell

  2. Lover at Norges råeste motorsportsanlegg skal står klart i juni 2021

  3. Frp-forslag falt til jorden – ingen framdrift for Rogfast

  4. Orrestranda er igjen kåret til en av verdens beste strender

  5. Sju personer skutt og drept i Alabama

  6. – Lett å jukse i norske bomstasjoner

  1. Tromsø IL