Berge og Sheffield United ut av ligacupen på straffer

Sander Berge var involvert i Sheffield Uniteds ledermål og scoret på sitt straffespark, men kunne ikke hindre at Burnley gikk videre i ligacupen torsdag.

Sander Berge og Sheffield United tapte mot Burnley.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Burnley - Sheffield United 1–1 (6–5 etter straffer)

Oppgjøret mellom de to Premier League-klubbene endte med jubel for hjemmelaget på Turf Moor. Etter 1-1 i selve kampen ble det 5-4-seier på straffespark.

Det startet bra for gjestene, som tok ledelsen ved David McGoldrick i det 4. minutt. Berge satte opp Oliver Norwood, og han serverte et innlegg som McGoldrick satte i mål fra kloss hold.

Matej Vydra utlignet midtveis i 2. omgang, og flere mål ble det ikke. Berge gjorde som flertallet av straffeskytterne og fikk ballen i mål, men Oli McBurnies miss ble kostbar for gjestene. Nick Pope reddet hans skudd, og dermed ble det hjemmeseier.

Wolverhampton er et annet Premier League-lag som stupte over første hinder i ligacupen. Stoke fra nivå to vant 1-0 på Molineux takket være Jacob Browns vinnermål to minutter før full tid.

Brighton gjorde ingen feil i sørkystoppgjøret mot Portsmouth og vant 4-0. Alexis MacAllister, Alireza Jahanbakhsh, Bernardo og Viktor Gyökeres scoret målene.

Burnley gjester Millwall i neste runde, mens Stoke får besøk av Gillingham. Brighton skal til Preston.

(©NTB)

Publisert: