- Veldig tungt å være Start-spiller for tida

Sørlendingene står med kun seks poeng når eliteserien tar pause og satt søndag ny bunnrekord.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

KRISTIANSAND (fvn.no): — Jeg liker ikke at vi kamp etter kamp starter med lua i hånda, også må vi jage en ledelse. Ja, vi har tatt poeng etter å ha ligget under, men vi kan ikke fortsette på den måten, sier en oppgitt Mathias Rasmussen etter det stygge 0-5-tapet mot bunnkollega Stabæk hjemme på Sparebanken Sør Arena søndag.

Les også

Start raknet og satt bunnrekord: - Dette var flaut

— Utrolig svakt

Før kampen lå Start sist i eliteserien, men hadde kun ett poeng opp til søndagens motstander. Start måtte også vinne for ikke å sette ny bunnrekord i eliteserien for antall kamper på rad uten seier. Det var Kristoffer Ajers avskjedskamp før han drar videre til Celtic 17. juni. Det var med andre ord mye å spille for, men fra start til slutt var det Stabæk som ville mest i alt. Da dommer Trond Ivar Døvle blåste av kampen hadde keeper Håkon Opdal plukket fem baller ut av nettet.

SØRGER: Et poengjagende Start fikk virkelig kjørt seg hjemme mot Stabæk. Her sørger Tapio Heikkilä, Kristoffer Ajer og deres lagkamerater etter kampen.

— Denne kampen kjennetegner ikke oss. Det var rett og slett utrolig svakt, sier Rasmussen.- Det var ikke slik jeg ønsket å si farvel til sørlandspublikummet. De ga meg en flott avskjed, sier Kristoffer Ajer.

Ikke vunnet på 28 kamper

Med dette tapet har ikke Start vunnet på 28 seriekamper. Det skjedde forrige gang Stabæk gjestet Sparebanken Sør Arena. Da ble det også scoret fem mål, men vertene gjorde fire av dem – og Ajer scoret to. Denne gang var de ikke i nærheten av å ta poeng.

— Det er en skuffet gjeng som sitter her. Vi ønsker jo ikke å tape fotballkamper – det håper jeg alle forstår, sier Ajer.

— Det er veldig tungt å være Start-spiller for tida. Men vi skal ikke ligge på latsida i sommer. Nå skal vi først trene godt på egenhånd de neste to ukene, også skal vi ha en god forberedelse før vi møter Haugesund 2. juli, sier Mathias Rasmussen.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk