Tidenes trangeste drakt?

<p>Olympique Marseilles drakt fra forrige sesong er ikke lett å få på seg.</p>

Nå kan du vinne denne drakten.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

I fjor skrev jeg et større blogginnlegg om de autentiske, tettsittende draktene du nå kan kjøpe for en dyr penge.

Da jeg for en kort tid siden fikk Marseilles førstedrakt fra forrige sesong i posten, fikk jeg likevel sjokk av vår tettsittende den var. Forskjellen fra til og med de andre Techfit-draktene til Adidas var markant. Og ja, Marseille-drakten er i størrelse Large, og jeg behøver å trene mer.

Se bare på denne videoen:

Takk til Emma (8) for fin filming!

Adidas har tilbudt spillere og supportere Techfit-drakter siden høsten 2009, og selv om langt fra alle spillerne liker å spille med så kroppsnære drakter, har det blitt populært blant supportere å betale over 1000 kroner for en drakt lik den spillerne bruker. (Marseille-drakten kjøpte jeg på nett for 40 pund, når sant skal sies).

Les om en annen kar som sliter med tettsittende fotballdrakter:

  • Ronaldo må kvitte seg med 18 kilo

Marseille-drakten skiller seg ut med at den har et bånd på innsiden av sømmen nederst på drakten. Dette båndet sørger for at drakten strammer rundt livet, og er nok også beregnet for å bedre kroppsholdningen og motvirke at motstandere holder i drakten. På videoen vil du for øvrig høre lyden av båndet.

Jeg skulle likevel likt å se en video av Marseille-spillerne når de første gang skulle ta på seg denne drakten. Spillerne som liker å ha superundertøy under drakten vil i hvert fall få problemer.

Publisert: