Heidi Løke trener med herrelag for å finne VM-formen

Håndballprofilen får ros av Gunnar Pettersen.

Heidi Løke på trening med Sandefjord Håndball.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Han er trygg på at Heidi Løke (34) finner formen til VM. Fredag kjørte han henne hardt sammen med Sandefjords 1. divisjonslag for menn.

– Jeg så henne i en kamp for to-tre uker siden. Framgangen fra da til nå er stor. Jeg spurte henne før treningen fredag om jeg skulle behandle henne som broren (Frank, landslagsspiller under Pettersen). Hun svarte ja, sier Pettersen til NTB.

– Det er mye større fart i beina på henne nå. Hun glapp noen baller i starten. Det er jo egentlig ikke så rart: En herrehåndball er større enn den jentene bruker. Hun klarte seg meget bra. På spøk sa jeg til henne «at hadde vi tatt bort puppene dine, ville ingen sett at du var jente». Så sterk var hun.

Les også

Flere landslagsprofiler vendte hjem til Norge før sesongen. Nå ser man effekten.

Løke står nå fritt til å bruke Sandefjords herrelag framover. – Hun kan komme akkurat når hun vil. Jeg vil tro disse øktene fører henne veldig fram, sier Pettersen.

Trolig blir det Løke og Kari Brattset som tar de to linjespiller-plassen i VM-troppen.

Løke ble mamma for annen gang for vel tre måneder siden. Hun var tilbake på banen på trening med Storhamar på rekordtid. Nå kjemper hun for plass i VM-troppen til mesterskapet i Tyskland i desember.

– Jeg tror det vil hjelpe meg og være fin trening å spille med gutta på noen økter. Jeg gjorde det litt for mange år siden da jeg var ung, sa Løke til NTB for et par uker siden.

Tidlig i november tas VM-troppen på 16 ut. Disse spillerne skal også gjennom en 4-nasjonersturnering på Sotra rett i forkant av verdensmesterskapet.

Norge er tittelforsvarer i VM.

(©NTB)

Publisert:
  1. Gunnar Pettersen
  2. Heidi Løke

Mest lest akkurat nå

  1. Dekk­grossist fra Sand­nes run­der milli­arden – kjøper opp svensk sel­skap

  2. Slakter spesielt to Viking-spillere: – Ikke levert i nærheten

  3. Hyl­gråt da Viking-drøm­men ble knust. Nå er han proff i ut­landet

  4. Moped­ulykke i Eiger­sund – lettere skadet

  5. Slukket brann i party­telt før det spred­te seg til hus

  6. MS Sandnes må slepes hele veien til Aren­dals­uka