Ingrid Moe Wold med assist da Everton tok seg til Wembley-finale

Ingrid Moe Wold leverte forarbeidet til målet som punkterte kampen da Everton slo Birmingham 3-0 i semifinalen og tok seg til finale i kvinnenes FA-cup.

Publisert: Publisert:

Ingrid Moe Wold er klar for engelsk FA-cupfinale med Everton. Hun leverte en assist da Birmingham ble slått i semifinalen onsdag. Foto: Berit Roald / NTB

  • NTB

Den norske landslagsbacken og hennes lagvenninner er klare for finalen på Wembley 31. oktober. Motstander der blir vinneren av torsdagens semifinale mellom Arsenal og Manchester City.

Simone Magill scoret gjestenes ledermål rett før pause, framspilt av Izzy Christiansen. Et kvarter ut i 2. omgang kom Wold fram på høyresiden og slo et perfekt innlegg som danske Nicoline Sørensen satte i mål ved lengste stolpe.

Matchvinneren fra kvartfinalen, Valérie Gauvin, kom inn fra benken og fastsatte resultatet to minutter før full tid.

Wold har fått en drømmestart i sin nye klubb og sto for assist også da Everton slo serie- og ligacupmester Chelsea 2-1 i helgens kvartfinale.

Det er den avbrutte FA-cupturneringen for sesongen 2019-20 som avsluttes nå.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. En ekte helt havnet midt i innspillingen av ny katastrofefilm på Orre

  2. Legen har sett moderne nordmenn overveldes av slitenhet og uro. Han gjenkjenner noen klare trekk ved dem som beholder både ro og helse.

  3. 18-åring hadde hatt lappen i tre dager. Så kjørte han «altfor fort».

  4. Amalie Iuel takknemlig for å være i Norge: - Jeg har venninner som er blitt jaget av politiet fordi de har trent i parker

  5. Blind vold: Mann stukket i halsen ved Maxi kjøpesenter

  6. Her sveiper bussen borti bygningen midt i Stavanger sentrum: – Vi blir jo litt redde