Kristoffer Ventura gjorde karrierebeste – håvet inn millionbeløp

Kristoffer Ventura kjempet lenge om seieren i helgens PGA-turnering i California, men etter en bogeyfri runde på 70 slag endte han fire slag bak vinneren.

Kristoffer Ventura kjempet om seieren i PGA-turneringen i California men måtte nøye seg med en plass blant de ti beste.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Stewart Cink, som har 14 turneringsseirer som profesjonell golfspiller, deriblant majorturneringen British Open i 2009, avgjorde med en 65-runde og endte to slag foran Harry Higgs.

Ventura endte på delt 7.-plass, som er nordmannens beste resultat i en PGA-turnering. Plasseringen sikret 25-åringen 214.500 dollar – snaut 2 millioner kroner.

Ventura var på delt 4.-plass ett slag bak lederne etter tre runder. Søndag greide han birdie på 5. og 14. hull. Alle de øvrige hullene spilte han på par.

Doc Redman leverte en superrunde på 62 slag (10 under par) søndag og spilte seg opp fra 43.-plass til tetsjiktet. Han greide blant annet birdie på alle de seks siste hullene og ledet da han hadde spilt ferdig, men han ble passert av Cink og Higgs og måtte nøye seg med delt 3.-plass.

Ventura har virkelig vist seg frem i turneringen i Napa, som er den første i 2021-sesongen. Årets sesong ble formelt avsluttet med PGA-tourmesterskapet forrige helg, der Viktor Hovland var en av de 30 kvalifiserte spillerne.

(NTB / 100% Sport)

Publisert:
  1. Golf
  2. PGA Golf
  3. Kristoffer Ventura

Mest lest akkurat nå

  1. Skrinlegger «Mongoland 2»: - Den viktigste personen i filmen finnes ikke lenger

  2. Ordfører om helseministerens bekymring: - Tror hun har misforstått noe

  3. Importkongens enorme lager er igjen sprengt etter eventyrlig vekst

  4. Massetesting på skole etter koronautbrudd

  5. Rykket opp etter storseier

  6. Ruten blir omgjort til Vinterland