Gladmelding for Martin Ødegaard

Martin Ødegaard trente for fullt med lagkameratene i Real Sociedad torsdag og ventes klar til søndagens bortekamp mot Real Betis.

Publisert: Publisert:

Martin Ødegaard er på vei tilbake fra skade. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

  • NTB

21-åringen har slitt med en kneskade den siste tiden og har heller ikke denne uken kunne følge alle Sociedads treningsøkter. Så sent som onsdag trente han for seg selv.

Torsdag kom det imidlertid gode nyheter for Ødegaard selv og trener Imanol Alguacil. Da deltok nordmannen for fullt på treningsfeltet og virket ikke hemmet av skaden han har slitt med, melder både lokalavisen El Diario Vasco og storavisen Mundo Deportivo.

Les også

Ødegaard topper leserkåring i spansk storavis

Det betyr at trener Alguacil har hele sitt offensive arsenal klart til søndagens ligakamp. Samtidig gjenstår det å se om Sociedad-sjefen tar sjansen på å bruke sin norske juvel, eller om Ødegaard spares til cupkampen mot Espanyol kommende uke.

Ødegaard sto over forrige helgs cupkamp mot Ceuta. Da ble det også kommunisert fra Sociedad-leiren at 21-åringen slet med sykdom.

Real Sociedad er nummer fem i La Liga etter 19 spilte serieomganger. Ni poeng skiller opp til Barcelona og Real Madrid på toppen av tabellen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Gjestene vil aldri i si levetid gløyma bryllaupet til Kjersti og Stian Sletten frå Sandnes

  2. Her har hytte­salget doblet seg i sommer

  3. Leter etter John Olav med full styrke

  4. Steinar var veldig ensom. Løsningen han valgte, fikk mye større konsekvenser enn han hadde ant.

  5. Publikum lå strekk ut på hver sin matte

  6. Fire nye smittebærere i Sandnes siden torsdag

  1. Martin Ødegaard
  2. Spansk fotball
  3. Real Sociedad