Mareritthull sendte Hovland ut av seierskampen

Viktor Hovland startet avslutningsrunden forrykende, men en dobbeltbogey ødela alle sjanser til en plassering helt i toppen i PGA-turneringen i Connecticut.

Viktor Hovland gjorde en god turnering i Connecticut.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Den norske golfprofilen var på skuddhold til en plassering blant de aller beste foran søndagens fjerderunde, og innledningsvis gjorde Hovland nye byks på resultatlistene. Men det endte med en delt 11.-plass.

Etter sju spilte hull hadde han meldt seg på i seierskampen. Da inneholdt scorekortet to birdier og en kruttsterk eagle. På resultatlisten hadde han kun to spillere foran seg.

På hull nummer åtte kom det imidlertid en bogey, og en lei dobbeltbogey på det 13. hullet ødela mulighetene til en plassering blant de aller fremste.

Det hjalp lite at golfproffen kontret med en birdie på hull nummer 15.

Les også

Hovland storspiller i USA – kjemper i teten

Hovland gikk avslutningsrunden to slag under par og endte 13 slag under par i turneringen. Det skulle holde til delt 11. plass da alle hadde spilt ferdig.

Avslutningen av fjerde runden ble en stund avbrutt av både regn og torden. Til slutt kunne likevel amerikanske Dustin Johnson feire seieren. Han kom seg gjennom siste runde på 67 slag. Dette var bare ett slag under Hovland, men sammenlagt vant Johnson turneringen i Cromwell med 19 slag under par.

Bare ett slag bak endte landsmannen Kevin Streelman som også sikret andreplassen med bare ett slag til amerikanske Will Gordon og canadiske Mackenzie Hughes som delte tredjeplassen.

Publisert:
  1. Golf
  2. Viktor Hovland

Mest lest akkurat nå

  1. Navn på omkommet frigitt etter båtulykke

  2. Da demensen tok ordene fra Atle, sluttet mange å snakke til ham. – Jeg opplevde at folk krysset veien for å unngå oss

  3. Denne hekken kan koste 1000 kroner dagen

  4. «Glimt av gammel storhet – og masse rør og rot. Men det viktigste denne kvelden var kanskje ikke kvaliteten på Kristian Valens show.»

  5. Oilers-sjefen hyller matchvinneren: – Veldig kjekt at det lykkes for ham

  6. Tenåring uten førerkort krasjet i busskur