Deumeland best på svak Start-børs.

Her er Start-børsen etter 1–1 mot Ranheim.

Jonas Deumeland med en av sine mange redninger i kampen. Foto: Roar Blåsmo-Falnes, Adresseavisen

 • Pål Wollebæk Jørgensen
 • Daniel Aase
  Fædrelandsvennens fotballekspert
Publisert: Publisert:

Jonas Deumeland 7. Sikker i det han foretok seg. En klasseredning, og fikk mange skudd rett på seg. Men de skal tas de også.

Peter Reinhardsen 5. Hadde kontroll på sin side defensivt. Få bidrag fremover.

Vegard Bergan 2. Slet voldsomt i oppspillsfasen, og begrenset mye av Starts angrepsspill. Duellsterk inne i feltet, men klareringene er svake.

Joackim Jørgensen 5. Vant masse dueller inne i feltet. Kan med fordel ta litt større sjanser med ballen. Dyttet den ofte til Bergan.

Henrik Robstad 3. Slet med Solli på Ranheims høyreside. Rotete med ballen. Slapp Solli bak seg før scoringen. God innsats.

Eirik Schulze 4. Knapt involvert før pause. Ofte for sen i duellspillet. Litt bedre mot slutten. Skaffet straffe etter å knust keeper i duellen.

Kristoffer Tønnessen 4. OK med ball, men slet med å dekke rom på midtbanen. Ofte på etterskudd. Strøken ball til Schulze før straffe.

Mikael Ugland 2. Slo fryktelig mange støttepasninger. Slet defensivt den tiden han spilte, og ble løpende imellom. Ut til pause med vondt i foten.

Adeleke Akinyemi 3. Viste glimt av fart og styrke, men kom aldri inn i kampen. Burde scoret på Starts eneste sjanse før pause.

Martin Ramsland 3. Veldig lite involvert, og mye med ryggen mot mål. Hvor er løpene inn bak? Til tider aggressiv i press-spillet.

Eman Markovic 5. Den som skapte mest offensivt. Scoret på straffe igjen. Etterlot store rom som han ikke klarte å dekke, særlig som kantspiller før pause.

Innbyttere: Sebastian Buch (2)fra 46 min. for Ugland. Det eneste han utrettet var å få et gult kort. Kom inn uten løpsstyrke og aggressivitet.

Sander Sjøkvist fra 78 min for Akinyemi. Altin Ujkani fra 90 min. for Jørgensen.

Publisert:
 1. IK Start
 2. Fotball

Mest lest akkurat nå

 1. 50 vaksinedoser i Stavanger gikk utenom prioriteringslista

 2. «Viking-trenerne så faresignalene, men gjorde ingenting. Det gjør tapet for Sandefjord enda verre»

 3. Funnet av helikopter etter leteaksjon i Sirdal

 4. Gir ros til utesteder og gjester i Stavanger

 5. – Noe av det største som har vært i fjorden her

 6. 42 bilførere kjørte for fort på Jæren