Liverpool-helten ble bitt av edderkopp. Nå sammenlignes han med en velkjent superhelt.

Liverpools venstreback Andy Robertson ble kalt både Peter Parker og Spider-Man da han kom tilbake fra ferie.

Andy Robertson har gått fra helt til å få kallenavnet til en superhelt.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Det var i ferien på Mallorca at Andy Robertson ble bitt av en edderkopp. Tilbake på trening med Liverpool i USA, har skotten allerede fått høre vitsene og blitt kalt både Spider-Man og Peter Parker. Den fiktive superhelten fikk som kjent kreftene sine etter å ha blitt bitt av en edderkopp.

– Jeg var på en båt, og neste dag var hånda mi dobbelt så stor. Bittet var dypt, men det går fint nå, sier venstrebacken til The Telegraph.

– Noen prøver å få kallenavnet Spider-Man til å sitte, men kanskje ikke, fortsetter han.

Skotten måtte operere i hånda etter infeksjonen han fikk fra bittet, men var raskt tilbake i spill igjen.

Robertson spiller fortsatt med bandasje rundt håndleddet.

En gjeng med superhelter

Han er allerede blitt en superhelt blant Liverpool-fansen etter to sesonger i den røde drakta. Han ble også hyllet som en helt sammen med lagkameratene etter at de vant klubbens sjette Champions League-trofé i juni.

– Følelsen jeg hadde etter å ha vunnet finalen, senket seg raskt. Men omfanget av prestasjonen vil nok ikke gå opp på en stund. Det er en annerledes følelse når folk ser på deg som en Champions League-mester, sier Skottland-kapteinen.

25-åringen forteller om en surrealistisk opplevelse under paraden i Liverpools gater etter sommerens triumf.

– Vi vil alle bruke den følelsen vi hadde da vi kjørte gjennom gatene i Liverpool foran 800.000 fans, og da vi så kapteinen vår løfte trofeet. Vi vil bruke det vi opplevde som motivasjon til å gjøre det igjen.

Liverpool-spillerne ble hyllet som helter gjennom byens gater etter Champions League-triumfen.

Har tatt posisjonen et steg videre

Venstrebacken spilte en viktig rolle på laget som tok Champions League-tittelen og utfordret Manchester City helt til døra i Premier League.

– Backposisjonen har endret seg mye. Da jeg vokste opp og så på fotball, var det fantastiske backer, men de var mer en del av forsvaret og hadde som jobb å holde nullen. Sakte, men sikkert utviklet det seg, blant annet med Ashley Cole, sier Robertson.

Sammen med lagkamerat på motsatt back, Trent Alexander-Arnold, tok Robertson posisjonen til et nytt steg forrige sesong. De to leverte tilsammen 23 målgivende pasninger i serien og kom på årets lag i England.

Robertson har til nå spilt to kamper under Liverpools oppkjøring i USA. Kampene mot Borussia Dortmund og Sevilla har begge endt i tap.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal14121133112237
2Manchester City14102240142632
3Newcastle United1586129111830
4Tottenham Hotspur1592431211029
5Manchester United148242020026
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk