Dokumentarfilm om Schumachers liv presenteres i Cannes

Den tyske formel 1-legenden Michael Schumacher får selvsagt hovedrollen i dokumentarfilmen om hans liv. Den skal selges under Cannes-festivalen senere i mai.

Publisert: Publisert:

Michael Schumacher sønn Mick Schumacher tester hos Ferrari. Nå kommer snart dokumentarfilmen om farens liv. Foto: Hassan Ammar, file)

  • NTB-AP-Ritzau
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Det sier produsenten bak filmen, Rocket Science, ifølge nyhetsbyrået AP.

Filmen er regissert av de tyske filmskaperne Michael Wech og Hanns-Bruno Kammertöns, som ifølge Rocket Science har fått full støtte av Schumachers familie til å lage filmen.

Dokumentarfilmen skal blant annet ha intervjuer med Michael Schumachers far, kone og barn.

Sønnen Mick Schumacher testet nylig en formel 1-bil for Ferrari.

Man er i full gang med det siste arbeidet med filmen og ifølge produsenten vil man selge filmen til land utenfor Tyskland under filmfestivalen i Cannes.

Schumacher har flest VM-titler i formel 1 og flest Grand Prix-seire. Hele sju ganger ble han verdensmester og endte opp med totalt 91 GP-seire.

Den 29. desember i 2013 ble livet snudd opp/ned for den tyske stjernen etter han falt stygt i alpinbakken under en skiferie i de franske alper.

Schumacher pådro seg omfattende hodeskader, og etter flere operasjoner ble han lagt i kunstig koma. Der ble han værende i 189 døgn før han ble vekket tilbake til livet.

Den 9. september i 2014 gikk familien ut og sa han kunne forlate sykehuset i Lausanne og reise tilbake til sitt hjem i sveitsiske Gland. Etter det er det ikke kommet ut noe om 50-åringens videre tilstand.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Ampert i ferjekø på Hjelmeland: Politiet ber bilister vise hensyn

  2. Color Line kjører med fulle skip fra 15. juni - men for nordmenn er det en hake

  3. To nye Viking-juniorer får tilbud om proffkontrakt

  4. Lærer var smittet - skoleklasse i karantene

  5. Derfor måtte Sandnes Ulf si nei til Vegard Forren

  6. Politimann pågrepet i Minneapolis