Pochettino snakker om Real Madrid-ryktene i nytt intervju

Tottenham-manageren sier han er fornøyd i London.

ETTERTRAKTET: Tottenham-manager Mauricio Pochettino sier han er fornøyd i Tottenham.
  • Reidar Løfaldli
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Real Madrid-trener Zinédine Zidane trakk seg torsdag, og etter det har ryktene gått i fotballverdenen om hvem som skal erstatte den franske fotballegenden i sjefsstolen på Santiago Bernabéu.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har seilet opp som den heteste kandidaten til å ta over klubben som vant Mesterligaen for tredje gang på rad forrige lørdag. Ifølge den spanske avisen El Confidencial skal han være Real-president Florentino Pérez’ klare favoritt til trenerjobben.

– Når Real Madrid ringer, så må man lytte. Men i dette tilfellet er det ikke opp til meg. Jeg har akkurat skrevet under en ny, lang kontrakt i Tottenham, sier Pochettino i et intervju med den spanske avisen El Confidencial.

Pochettino har ledet «Spurs» til to tredjeplasser og én andreplass i Premier League de tre siste sesongene.

Les også

Kommentator vurderer: Disse er kandidater til Real Madrid-jobben

Lang kontrakt

46-åringen undertegnet en femårsavtale med London-klubben i forrige uke. Han bekrefter sin lojalitet til Tottenhams styreformann Daniel Levy uten å uttale seg direkte avvisende til Real Madrid.

– Jeg er veldig fornøyd hos Tottenham, og det ville vært respektløst av meg overfor Daniel å tvinge gjennom et klubbskifte. Jeg har akkurat fornyet kontrakten, sier han ifølge The Guardian.

Det skal ikke eksistere noen klausul som gir Pochettino lov til å forlate Tottenham. Han skal heller ikke ha noen muntlig avtale om å få dra til den spanske hovedstaden.

PÅ TRENING: Mauricio Pochettino på Tottenhams treningsfelt sammen med sine trofaste assistenter Jesús Pérez (til venstre) og Miguel D’Agostino.

– Tottenham lar meg jobbe og vi vokser sammen. Akkurat nå ønsker jeg å fokusere på neste sesong og holde meg unna alt som blir sagt. Det vil bli masse rykter og spekulasjoner, men jeg har ingen nyheter fra Real Madrid, sa han til El Confidencial.

At han blir linket til Real Madrid slik situasjonen er, ser argentineren på som normalt. Han var påpasselig kryptisk da han møtte journalister i Barcelona fredag.

– Jeg lever i nuet – ingenting er viktigere enn det. Jeg nyter det som foregår. Det som vil skje, vil skje, sier Pochettino.

Les også

Detaljene på Real Madrids lagbilde vekker oppsikt. Ekspert mener en bevisst tanke ligger bak.

Han ble deretter spurt om det er umulig å si nei til Real Madrid.

– For deg kanskje. Ikke for meg.

Tottenham skal etter planene flytte inn på sitt nye stadion til sesongstart i august. London-klubben spilte sist sesong sine hjemmekamper på landslagsarenaen Wembley.

Les også

Ronaldo overrasket stort med uttalelse om fremtiden

TYSK SJEF: Joachim Löw sier han ikke er interessert i å ta over Real Madrid.

Flere kandidater

De andre heteste kandidatene til Real Madrid-jobben skal være Antonio Conte og Joachim Löw. Sistnevnte, som nå er tysk landslagssjef, bekreftet fredag at han ikke er interessert.

– Jeg kan utelukke det helt, sa Löw til pressen fredag etter at det tyske landslaget hadde gjort unna en av sine økter før VM.

Löw har ledet det tyske landslaget siden 2006 og har nylig forlenget sin kontrakt til 2022.

– Jeg er sikker på at de vil finne en god erstatter for Zidane, sa Löw.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal19162145162950
2Manchester City20143353203345
3Newcastle United20109133112239
4Manchester United2012353225739
5Tottenham Hotspur2111374031936
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk