Fotballstjernens spesielle feiring går viralt

Mario Balotelli feiret på utradisjonelt vis da han scoret for Marseille.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Marseille 2–0 Saint-Étienne

Søndag kveld tok Marseille imot Saint-Étienne hjemme på Stade Vélodrome.

Kampen var svært viktig med tanke på spill i Europa neste sesong.

Det var vertene som startet best. Kampen var bare elleve minutter gammel da Florian Thauvin slo et hjørnespark inn i Saint-Étienne-feltet. Der ventet Mario Balotelli, som avsluttet på akrobatisk vis.

Det var imidlertid ikke den nesten brassesparklignende avslutningen som skulle stjele overskriftene, men Balotellis feiring.

Italieneren, som signerte for Marseille i januar, løp umiddelbart bort til en medhjelper bak målet. Balotelli fikk en mobil og filmet hans og lagkameratenes målfeiring, før han deretter publiserte den som en story (innlegg som er tilgjengelig i 24 timer) på hans egen Instagram-konto.

Feiringen vakte øyeblikkelig stor oppmerksomhet på internett. Det er kanskje ikke så rart. Spissen har godt over åtte millioner følgere på Instagram.

Spillere har gjort lignende tidligere. Roma-legenden Francesco Totti tok blant annet en selfie etter å ha scoret mot byrival Lazio i 2015.

Balotelli tok det imidlertid et steg lenger, ved å oppdatere Instagram-storyen sin ute på banen. Marseille vant til slutt kampen 2–0, etter at Thauvin også markerte seg i målprotokollen.

Det er ikke første gang den profilerte spissen får oppmerksomhet for en målfeiring.

De fleste husker nok da han satte inn 1–0-målet for Manchester City mot Manchester United i 2011. Da dro han av seg drakten og viste frem en T-skjorte med teksten «Why Always me?».

Målet mot Marseille var Balotellis fjerde hans nye arbeidsgiver etter overgangen fra Nice. 28-åringen har tidligere spilt for klubber som AC Milan, Liverpool, Manchester City og Inter.

Publisert: