– Han kommer til å bli drept, sa bokselegenden. Nå glefser Conor McGregor tilbake

Betent ordkrig før gigantoppgjøret.

Conor McGregor er sjelden taus. Det har han heller ikke vært etter Mike Tysons utspill.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

MMA-stjernen McGregor (29) og den tidligere lettvektsbokseren Mayweather (40) møtes til boksekamp i Las Vegas 26. august. Oppgjøret har fått enorm oppmerksomhet, og ordkrigen er godt i gang.

– Dere kommer alle til å spise ordene deres resten av livet, mens jeg spiser hummer resten av mitt liv, skriver McGregor på Instagram.

Les også

Mike Tyson tror MMA-stjernen er sjanseløs i bokseringen: – Han kommer til å bli drept

– Stor tabbe

Uttalelsen kommer etter at bokselegenden Mike Tyson sa at iren gjorde en stor tabbe ved å godta å møte Mayweather i bokseringen.

– Han kommer til å bli drept i ringen. I boksing kommer McGregor til å bli drept. Jeg trodde de skulle kombinere MMA-regler med boksing. Det er jo det dette handler om: Kan en bokser slå en MMA-fyr? McGregor putter den dumme ræva si i en posisjon der han kommer til å bli knocket ut. Han vil ikke ha en sjanse, sa Tyson, ifølge Daily Telegraph.

Mayweather la egentlig opp i 2015. Da hadde han gått ubeseiret gjennom samtlige 49 kamper som proffbokser.

McGregor har vært aktiv på Instagram etter Tysons kommentarer. Han har publisert flere bilder der han trener og sparrer med andre.

– De kommer til å studere tilnærmingen min til denne kampen. På samme måte som de har studert tilnærmingen min til de mange andre kampstilene jeg har produsert i karrièren min, har han skrevet i en annen post.

«Pengekampen»

Kampen blir av mange bare kalt «The Money Fight», eller «pengekampen». Grunnen er åpenbar: Det forventes at Mayweather tjener minst 800 millioner kroner, mens det samme tallet for McGregor er 600 millioner kroner, ifølge Forbes.

Inntektene kan imidlertid stige kraftig, avhengig av hvor mange som betaler for å se kampen på pay-per-view.

Billettsalget til kampen begynte mandag. De «billigste» billettene gikk for rundt 4000 kroner.

Publisert: