Premier League-kjenner: – Mourinho skaper uendelige blodige slag

En av Englands mest respekterte aviskommentatorer kaller José Mourinho konflikt-konge og tror det kan være slutt for ham på Old Trafford ved juletider.

José Mourinho får kritikk fra Daily Mail-skribent Oliver Holt. Her er han før kampen mot Brighton, som Manchester United tapte 2–3.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Oliver Holt i Daily Mail skriver i søndagens utgave av avisen om den negative situasjonen i United. Holt har dekket engelsk toppfotball i snart 25 år.

– Ed Woodward (United-direktør) er en smart mann og bør ikke være overrasket. Han fikk det han betalte for i Mourinho. En konflikt-konge som varer i maksimum fire år. Å se Mourinho er som å se en film i endeløs reprise. Det samme skjer gang etter gang.

– United fikk en kar som kommer inn i en klubb og skaper endring med sin karisma og sine resultater, dropper angrepsfotball, lever i nuet og som har for vane å gjøre sitt forhold til klubben til det ene blodige slaget etter det andre.

Reprise?

Holt fortsetter og peker på likheterer med da Mourinho måtte forlate Chelsea.

– Nå, etter bare to kamper, er Mourinho tilbake i sitt normale habitat. Situasjonen ligner allerede på det som skjedde i Chelsea i 2015-16-sesongen. Poenget er at når Mourinho begynner å opptre som nå, så er det som regel slutt ved juletider. Den konstante interne konflikten i klubben ser ut til å tappe alle for energi mens Manchester City og Liverpool rir på en bølge av positivitet.

José Mourinho er under press.

I 2016 ble Mourinho sparket etter en elendig høst. Det skjedde bare noen måneder etter at Chelsea hadde vunnet Premier League.

United får besøk av Tottenham mandag. I forrige serierunde tapte Mourinhos lag 2-3 borte for Brighton.

Mourinho er nå favoritt hos spillselskapene til å bli den neste manageren som sparkes i Premier League. Han og Leicesters Claude Puel gir fem ganger innsatsen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Smertene kan være sterkere enn ved fødsel. Emilie (24) får krampene daglig

  2. Brast i gråt etter bestemannspremie: – En drøm for meg

  3. Berisha etter 14 års ventetid: – Kommer til å huske dette resten av livet

  4. – Vi sitter her og fryser. Politikerne har ikke bakkekontakt

  5. Færre koronapasienter over 75 år blir innlagt på sykehusene

  6. Erstatning for tapt barndom: Nesten alle får nei