Ancelotti: - Guardiola vil også få sparken

Carlo Ancelotti sier alle gode trenere har fått sparken og tror Pep Guardiola også vil bli en del av den klubben en dag.

tb185cc8.jpg
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

— Det er ingen manager som aldri har fått sparken i sin karriere. Ferguson har fått sparken, Lippi har fått sparken, Capello har fått sparken, Mourinho har fått sparken, også Benitez har lidd den skjebnen. Den eneste som ikke har fått sparken er Guardiola, men han er ennå veldig ung. Han har masse tid på seg. En dag blir han en del av klubben vår med sparkede trenere har også, sier Ancelotti i et eksklusivt intervju med The Times, som er gjengitt av Football Italia.

Overgangsrykter:

Les også

Britisk avis: - Manchester United leder kampen om Zlatan

Ikke bitter

Selv er han ikke bitter for behandlingen han fikk i Chelsea og Real Madrid. I Chelsea vant han «The Double», men mistet likevel jobben på Stamford Bridge. I Real Madrid var det ikke nok å vinne «La Decima», klubbens tiende mesterligatittel.

Carlo Ancelotti fikk sparken i Real Madrid tidligere i sesongen.

Da han ble sparket i Real Madrid, valgte den godt likte italieneren å ta seg et sabbatsår, men nå er han klar for nye eventyr i München, der han tar over Bayern München etter Guardiola. Etter nyttår ble det klart at Guardiola overtar Manchester City etter sesongslutt.Slår tilbake mot kritikken:

Les også

Riise: - Hva har jeg igjen for å fortsette?

Skryter av Ranieri og Conte

I intervjuet med The Times tar Ancelotti seg tid til å hylle to italienske managere: Leicester-manager Claudio Ranieri og Italias landslagstrener Antonio Conte, som tar over Chelsea etter sommerens EM.

— Ranieri hadde en tøff tid med Hellas, og Leicester hadde en tøff sesong i fjor som nesten endte med nedrykk. Men så satte man de to sammen, og de hva som skjedde. Man kan se at det er forholdet mellom Claudio og spillerne hans som har gjort dette mulig, sier Ancelotti.

Les også

Ekspertenes tips: Slik ender trenerkabalen i Fotball-Europa

Overraskelseslaget Leicester vant som kjent årets Premier League.

Om Conte, som Ancelotti hadde som sin kaptein da han trente Juventus, sier han følgende:

— Han var alltid veldig seriøs, veldig fokusert og veldig konsentrert. Som manager er han akkurat det samme. Han kommer garantert til å gjøre en god jobb i Chelsea. (©NTB)

Publisert:
  1. Josep Guardiola

Mest lest akkurat nå

  1. Unge menn uten førerkort krasjet inn i gjerde på Jåttå

  2. Magne surfer på en ustabil kobberlinje

  3. På papiret var alt i orden. Bak hyttefasaden skjulte det seg underbetaling, falske timelister og livsfarlige arbeidsforhold

  4. Smittevernoverlege: – Kan bli en fin vår og sommer, men ny bølge til høsten

  5. Borgli testet banesykling: - Hjelmen knuste momentant

  6. Staten kan ikke betale for alt