Ronaldo-showet kan være verdt nesten 400 millioner kroner

Det kan gå mot en fin sommerferie for Real Madrid-spillerne.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Real Madrid-Atletico Madrid 3–0 (1–0):

Tirsdag herjet de til tider mot Atletico Madrid med Cristiano Ronaldo (32) som frontfigur. Hans syvende hat-trick (like mange som Lionel Messi) i Champions League sikret 3–0 før returoppgjøret om en uke.

– Vi spiller en fantastisk kamp. Jeg er heldig som får æren av å score tre mål. Målene kommer på en naturlig måte.Vi spiller en komplett kamp, men det gjenstår en bortekamp, så vi må holde konsentrasjonen oppe, sa Cristiano Ronaldo i et Viasat-intervju.

Les også

Cristiano Ronaldo med nytt hat trick: - Han er latterlig

Les også

Her startet lille Ronaldos fotballeventyr: - Han gråt hver gang det ble tap

375 millioner kroner i bonus

Spanske AS skriver i kjølvannet at Real Madrids storsseier at gir gode muligheter for en solid bonusutbetaling for Los Blancos-spillerne som tjener nokså godt fra før.

Dersom laget vinner både serien og mesterligaen, venter nemlig en bonus på 40 millioner euro, som betyr rundt 375 millioner norske kroner, fordelt på spillerne.

Ifølge Daily Star tjener Gareth Bale 475.000 pund i uka, mens Ronaldo tjener hundre tusen mer. Det betyr omtrent 5,27 millioner kroner i uka for Bale og 6,38 millioner kroner ukentlig for Ronaldo. Forbes skriver at Ronaldo er verdens best betalte fotballspiller.

Cristiano Ronaldo holdt lekestue mot Atletico Madrid og scoret alle tre målene. Nå er han oppe i 103 mesterliga-mål.

Det spanske hovedstadslaget har en fot godt plantet i finalen i Cardiff 3. juni. Monaco eller Juventus venter på motsatt banehalvdel der, men uansett vil trolig fjorårets mestere Real Madrid være den største favoritten i de flestes øyne.

Les også

Real Madrids rekordhelt hylles: – Årene går, Ronaldo består

Les også

Juventus-legenden deltok i VM før Monacos stjerneskudd ble født

Zidane vil ha begge titlene

I La Liga har de like mange poeng som Barcelona, men en kamp mindre spilt. Serien har ikke Real Madrid vunnet siden 2012.

– Vi har ikke vunnet ligaen på lenge, så det er stor prestisje for oss. Men vi er veldig motiverte for å fokusere på å vinne både ligaen og Champions League, sier Zinedine Zidane, Real Madrid-trener, ifølge Aftonbladet.

Publisert: