MetroStars mangler flere nøkkelspillere

LA MANGA: Viking møter onsdag et New York/New Jersey MetroStars-lag uten flere av sine beste spillere. <br></br><br></br><strong>Vi følger Viking — MetroStars fra 12.00 onsdag!</strong>

bradley
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 18 år gammel

— Slik er hverdagen for de amerikanske lagene i oppkjøringen. Vi har sjelden full tropp før like før seriestart. Mange spillere er nemlig opptatt med landslaget. Det er noe vi etter hvert har blitt vant med, sier MetroStars-trener Bob Bradley til aftenbladet.no.

Han så Viking i aksjon mot Bodø/Glimt mandag, og Bradley synes Viking virket som et bra lag.

- Bra organisert

— De virket bra organisert, hadde struktur i laget og hadde god bevegelse uten ball. Det kan bli en god kamp onsdag, sier Bradley.

Selv om han mangler en del spillere, har han landslagsspillere fra både Honduras, Bolivia og USA med til La Manga. I fjor kom laget til semifinalen i sluttspillet i den amerikanske proffligaen, før laget ble slått ut av New England.

— Hvordan vil du beskrive spillestilen deres?

— Vi spiller omtrent likt som de andre amerikanske lagene, og legger stor vekt på at spillerne er godt trent. Generelt virker det som europeerne ikke har så stor respekt for de amerikanske lagene, men vi er bedre enn dere tror, smiler Bradley. Han har for øvrig den tidligere skotske storscoreren Mo Johnston som assistent.

Husker Dadason

— Forresten, har du hatt noe med Rikki Dadason å gjøre? spør Bradley plutselig.

— Jeg husker ham fra tiden da han spilte universitetsfotball i USA. Bra spiller, synd at han har slitt så mye med skader, sier Bradley, og ramser opp de to amerikanerne som nå er i norsk eliteserie:

— Robbie Russell i Sogndal og Brian West i Fredrikstad. West er uhyggelig rask, men ikke så veldig god ellers, sier MetroStars-treneren.

Publisert: