Liverpool-manageren hevder han ikke ønsket Uniteds nye stjernespiller

PSV sier Memphis Depay vraket Liverpool. — Vi var aldri interesserte, sier Rodgers.

TIL ENGLAND: United-klare Memphis Depay var aktuell også for Liverpool, hevder hans tidligere klubb PSV. De påstandene tilbakeviser nå Brendan Rodgers.
 • Sindre Trygsland
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Etter en sesong med spekulasjoner, ble det supertalentet Memphis Depay (21) i går klar for Manchester United. Den meldes at den driblesterke kantspilleren fra PSV Eiendhoven koster den engelske storklubben drøyt 250 millioner kroner.

Benekter interesse

Tross sin unge alder har Depay 15 landskamper for Nederland under nåværende Manchester United-manager Louis Van Gaal, og skal etter rapportene vært en svært ettertraktet spiller. Blant annet Liverpool prøvde ifølge PSVs sportssjef Marcel Brands å sikre 21-åringens signatur.

Les også

Memphis Depay klar for Manchester United

— Liverpool kontaktet oss og snakket med spilleren. De var også en av de interesserte klubbene, men til slutt var det opp til Memphis hvor han skulle spille og han valgte Manchester United, sa Brands til Sky Sports i kjølvannet av overgangen.

LIVERPOOL-SJEF: Brendan Rodgers.

Den historien avkrefter Liverpool-manager Brendan Rodgers. Under fredagens pressekonferanse, i forbindelse med skjebnekampen mot Chelsea på Stamford Bridge, fortalte nordiren en helt annen versjon enn PSVs Marcel Brands.— Det var aldri noe vi var interesserte i. Vi hadde allerede fire kantspillere, og vi har andre ting å prioritere, sier Rodgers om Depay-overgangen.

Les også

Her blir Liverpool-manageren hånet med fly-banner

— Han ønsker å bli best

I Nederland mener Marcel Brands at Mempis Depay vil bli en suksess på Old Trafford.

— Han er en vinner og vil garantert passe inn i United. Han er en gutt fra vårt ungdomsakademi, men mentaliteten hans er fra gata, sier sportssjefen.

Hovedpersonen selv, den dribleglade Depay, var høyt oppe etter overgangen til en av verdens største fotballklubber.

— Dette er fantastisk, en drøm som går i oppfyllelse, sa han til PSVs hjemmesider.

Med overgangen følger et gjensyn med Louis Van Gaal. United-treneren inkluderte 21-åringen i sin tropp da Nederland i 2014 sikret bronse i VM i Brasil.

— Vi har et veldig godt forhold. Det var vanskelig med alle spekulasjonene om hvor jeg skulle spille, men nå har jeg valgt å spille for Manchester United og drømmen min har gått i oppfyllelse, sier Depay.

Les også

 1. PSV ble nederlandsk seriemester

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Brendan Rodgers
 3. Manchester United
 4. Liverpool FC

Mest lest akkurat nå

 1. Ny direkterute fra Sola

 2. Derfor er det sommergrønt i Rogaland i januar

 3. Kan få bølger opp mot åtte meter

 4. – Tiltakene plager mer enn sykdommen

 5. Koronakrisen: Skiledelsen har kontaktet Northug

 6. Skal minnes Thore Pettersen: – Han var en sol av et menneske