Thoresen skjeller ut Stjernen-spiller: - Jeg har ingen respekt for han

Oilers-treneren videreformidlet negativ Twitter-melding om spilleren i pausen. – Jeg skal be for ham og håper han finner fred, svarer Stjernen-back Ben Blood.

TWITTER: Oilers-trener Petter Thoresen har ikke mye til overs for Stjernens Ben Blood. Foto: SKJERMBILDE FRA TWITTER/KRISTIAN JACOBSEN

 • Kristian Oftedal Kvendseth
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

OILERS-STJERNEN 3-1

Tre kvartfinalekamper. Tre Oilers-seiere. Tre kamper med full fyr mellom Oilers-spillerne og Stjernen-back Ben Blood. Amerikaneren var nok en gang i sentrum av det meste da Oilers slo Stjernen 3-1 tirsdag kveld og tok et langt steg mot semifinaleplass.

Blood taklet, meldte friskt, filmet litt og var til slutt på kant med de fleste i DNB Arena. Så frustrerende var det å se på for Oilers-trener Petter Thoresen, at han brukte den andre periodepausen til å si sin mening om Ben Blood på Twitter. Thoresen valgte å retvitre – altså videreformidle — en melding der det blir hevdet av Ben Blood må ha problemer. Og at han er en tragisk figur.

Ser kampen på tv, med mulighet for enkelte repriser. Ben Bloodmå jo ha noen issues...?? Tragisk figur....

— Ståle Corneliussen (@staalec) 10.mars 2015

- Har ingen respekt for han

 • Det stemmer. Det er så frustrerende å se hvordan han opptrer. Jeg har ingen respekt for måten han spiller på – og jeg skjønner ikke at dommerne ikke ser hvordan han driver på. Vi har spilt tre kamper i denne serien nå, og han har filmet på oss utvisninger fire-fem ganger allerede. At han får betalt for det gang på gang skjønner jeg ikke, forklarer Thoresen.

Ben Blood er ikke veldig imponert av Oilers-trenerens kritikk.

 • Jeg skal be for ham og håper han finner fred. Så mye mer vil jeg egentlig ikke si om det, men jeg vet hva det betyr å være profesjonell. Jeg kommer ikke til Stavanger for å få meg venner, sier amerikaneren til Aftenbladet.

- Klønete

Oilers-spiller Christian Dahl-Andersen, som scoret 3-1-målet for Oilers i sin kamp nummer 600 (!) for klubben, var fornøyd med seieren, men;

— Jeg synes vi er klønete som tar så mange unødvendige utvisninger når vi vet på forhånd hvordan Stjernen-spillerne kaster seg for hver minste ting. De er jo verre enn brasilianske fotballspillere og vi snakket faktisk om filmingen deres allerede før kvartfinaleserien startet, sier Dahl-Andersen til Aftenbladet like etter kampslutt i DNB Arena.

Han mener det er en kjent sak at Stjernen-spillerne er de verste i eliteserien når det kommer til filming.

— De gjør det hele tiden og prøver bevisst å irritere oss. Da er det dumt at vi går i fella gang på gang. Det er helt klart noe vi må forsøke å luke bort i resten av sluttspillet. Vi må være enda bedre forberedt når det gjelder disse tingene, og ikke la oss hisse opp så lett, mener Oilers-veteranen.

- Flaut

Heller ikke Dahl-Andersen har mye til overs for Stjernen-spiller Ben Blood.

— Hva skal man si? Han er vel prototypen på lagets oppførsel, og det er nesten flaut å se på ham, selv om han faktisk lykkes godt med spillestilen sin. Han er sikkert kjempefornøyd selv, for han får jo faktisk betalt for det, men det er rett og slett pinlig å se en hockeyspiller opptre på den måten.

Å si at Ben Blood lar seg prege av kritikken vil være en sterk overdrivelse.

 • Det er bare kjekt når det smeller litt. Målvakten vår (Henrik Haukeland) gjorde nok en gang en god kamp, men vi manglet det siste lille. Nå handler det om å ta et skift av gangen, vinne den neste kampen hjemme og bare kjøre på videre. Vi vet hva vi må gjøre for å vinne, men Stavanger har et bra lag. Denne serien er langt fra over, lover Stjernen-back Ben Blood.

Les også

 1. Oilers med én fot i semifinalen

 2. Tidenes beste Oilers-resultat, men pengene brukes ikke på flere stjerner

Publisert:
 1. Ishockey
 2. Stjernen Hockey
 3. Stavanger Oilers

Mest lest akkurat nå

 1. Frp: – En helt forferdelig situasjon familien har havnet i

 2. Mange bruker el­tann­børsten feil. Her er tre pusse­triks som kan spare deg for tusen­lapper

 3. Vil koronateste elever to ganger i uken

 4. Høyeste bensinpris på over et år

 5. Neville om Super League: – Solskjær kan stoppe det

 6. Stopper søppeltømming etter smittetilfeller