Zuccarello: – Jeg hadde en god følelse fra dag én

Mats Zuccarello (31) er optimistisk før starten i sin nye klubb. Han sier det var avgjørende at Minnesota Wild viste at de virkelig ønsket ham.

Mats Zuccarello følte seg sterkt ønsket. Det var en viktig årsak til at han valgte å signere for Minnesota Wild.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Mandag ble det klart at nordmannens neste stoppested er Minnesota Wild. Zuccarello har skrevet under på en femårskontrakt med klubben som holder til i Saint Paul i Minnesota.

31-åringen har fått en kontrakt som ifølge flere rapporter vil innbringe 255 millioner kroner i løpet av kontraktstiden i Wild.

Hovedpersonen selv fortalte mandag at han er i toppform og klar for å levere på sitt beste nivå.

Les også

Mats Zuccarello har signert for ny NHL-klubb. Vil tjene 50 millioner i året.

Følte seg ønsket

– Jeg ser fortsatt på meg selv som ung. Jeg føler meg bedre enn jeg gjorde for fem år siden. Treningsmessig er jeg sterkere. Sesongen jeg hadde, selv om jeg brakk armen, var kanskje den beste jeg har hatt. Jeg føler jeg blir bedre og bedre, sa Zuccarello etter overgangen ifølge Minnesota Wilds hjemmeside.

Etter en god periode i Dallas var Zuccarello koblet til flere klubber. Måten Wild gikk frem på, var avgjørende for nordmannen. Han ble en såkalt «free agent» mandag og kunne signere for hvilken som helst NHL-klubb som ville ha ham.

– Jeg hadde en god følelse fra dag én jeg snakket med dem, og jeg følte at de virkelig jobbet på og ønsket meg. Jeg tror alle mennesker reagerer bra når de føler at de virkelig er ønsket. Så det var spesielt for meg, sier nordmannen ifølge lokalavisen Star Tribune.

Publikumsfavoritt

Før «Zucca» ble byttet bort til Dallas Stars i vinter, gjorde han stor suksess i New York Rangers. I storbyen var han høyt ansett og skuffelsen var stor blant mange supportere da nordmannen forsvant til Texas.

Etter et kort, men imponerende opphold i Dallas, er det altså Wilds som gjelder for Zuccarello. Laget ble nummer 11 i sin avdeling i 2018/19-sesongen og nådde ikke sluttspillet.

Minnesota Wild ble grunnlagt i 2000 og spiller sine hjemmekamper i Xcel Enery Arena. Tilskuerkapasiteten er 20.554.

Mats Zuccarello samlet totalt 40 poeng på 48 kamper for New York Rangers og Dallas Stars sist sesong. Totalt i NHL er det blitt 355 poeng, fordelt på 114 scoringer og 241 assists.

Nordmannen har spilt to perioder i New York Rangers. Han har også opphold i russisk hockey og i Sverige i tillegg til perioden i Norge med Frisk Asker.

Publisert:
  1. Ishockey
  2. Mats Zuccarello

Mest lest akkurat nå

  1. Kvinne til SUS etter brann på Storhaug

  2. Stangeland fikk kontrakt på 330 millioner kroner

  3. Kvinne nektet å bruke munnbind på fly. Poli­tiet måtte gripe inn. Det er ikke første gang

  4. Uthengt som voldtektsmenn: - Hun har tatt navnene våre og puttet dem ned i gjørmen

  5. Dei sat i baksetet då foreldra døydde

  6. Familien prøvde å overtale kvinnen til å ta vaksinen. Men hun sto på sitt