700.000 nordmenn så håndballjentenes EM-åpning

- Dette overgikk våre forventninger.

Publisert: Publisert:

Nora Mørk og Norge jubler over seieren mot Romania. Foto: Vidar Ruud, NTB scanpix

  • Roar Lyngøy
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

I år er det TV3, og ikke TV 2, som viser håndballjentenes mesterskap. Norge slo Romania i åpningskampen mandag, og i snitt ble kampen sett av 698.000.

På det meste var 875.000 seere innom åpningskampen, hvilket gjorde TV3 til den største kommersielle kanalen mandagskvelden. Også kampen mellom Russland og Kroatia tidligere på kvelden fikk gode tall, med 126.000 seere i snitt.

Les også

Så mye tjener håndballjentene på et EM-gull

TV3 hadde sin beste mandag siden desember 1998.

– Utrolig gøy at håndballjentene fikk en slik start på mesterskapet, og at nesten 700.000 seere fikk det med seg på TV3. Dette seertallet overgikk våre forventninger, og i og med at TV 2 har gjort en god jobb med sine håndballsendinger i tidligere EM er vi selvsagt fornøyde med at enda flere seere fant veien til TV3 for åpningskampen i dette mesterskapet, sier kommunikasjonssjef i MTG, Line Vee Hanum.

– Det er også gledelig at så mange seere også velger å følge studiosendingene med ekspertene våre både før og etter kampen, sier hun videre.

Norge møter Kroatia i neste kamp onsdag, og deretter Russland fredag.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. En ekte helt havnet midt i innspillingen av ny katastrofefilm på Orre

  2. Legen har sett moderne nordmenn overveldes av slitenhet og uro. Han gjenkjenner noen klare trekk ved dem som beholder både ro og helse.

  3. 18-åring hadde hatt lappen i tre dager. Så kjørte han «altfor fort».

  4. Amalie Iuel takknemlig for å være i Norge: - Jeg har venninner som er blitt jaget av politiet fordi de har trent i parker

  5. Opprykksdrama for Bryne: – Han har betydd utrolig mye for laget

  6. Blind vold: Mann stukket i halsen ved Maxi kjøpesenter

  1. TV3
  2. TV 2
  3. MTG