Sky Sports: Manchester City byr 1,2 milliarder for Kane

Manchester City skal ha lagt inn et bud på 100 millioner pund på Tottenham-måltyven Harry Kane.

Harry Kane skal være ønsket av Manchester City.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Det er Sky Sports som hevder å kjenne til at de regjerende Premier League-mesterne jobber med å signere målmaskinen som i øyeblikket spiller EM med England.

Også den britiske storavisen The Guardian melder om budet Tottenham skal ha mottatt fra City-leiren.

Ifølge begge mediene har ikke Tottenham noen planer om å godta tilbudet som har havnet på styreformann Daniel Levys bord. Han skal ha et klart ønske om å beholde Kane også neste sesong.

Manchester City skal samtidig være åpne for å inkludere spillere i avtalen det nå jobbes med.

Toppscorer

27-årige Kane ble toppscorer i Premier League sist sesong. Han endte på 23 fulltreffere. Nylig meldte flere medier at spissen har gitt Tottenham-ledelsen beskjed om at han ønsker å forlate klubben i sommer.

Kane har selv ikke bekreftet disse opplysningene, men i et intervju med podkasten Overlap i forrige måned var han tydelig på at en samtale med klubbledelsen om framtida var på trappene.

– Jeg synes definitivt det er en samtale jeg må ha med klubben. Jeg ønsker å spille i de største kampene og oppleve de største øyeblikkene. Som i denne sesongen; jeg ser på Champions League og de engelske lagene som gjør det fantastisk der. Det er de kampene jeg ønsker å spille, sa Kane.

Jager Aguero-erstatter

Tottenham ble nummer sju i ligaen denne sesongen og måtte se langt etter mesterligabillett. I stedet blir det spill i nyvinningen Europa Conference League kommende sesong.

Manchester Citys styreformann Khaldoon Al Mubarak har vært tydelig på at klubben ikke akter å være passiv på overgangsmarkedet i sommer. Ved siden av Kane er Erling Braut Haaland blant spillerne som er koblet til de lyseblå.

Manager Pep Guardiola ønsker seg en erstatter for spissveteranen Sergio Agüero som gikk til Barcelona nylig.

Publisert: