Hovland med knallrunde i Las Vegas

Viktor Hovland slo seg opp til en delt 20. plass i PGA-turneringen i Las Vegas natt til fredag norsk tid.

Amerikanske Xander Schauffele (til venstre) knokehilser på nordmannen Viktor Hovland etter å ha avsluttet fredagens runde av PGA-turneringen på Shadow Creek-banen i Las Vegas. Amerikaneren leder turneringen etter to dager, mens Hovland ligger på 20. plass.
  • NTB
Publisert: Publisert:

Den norske golfstjernen hadde en svak åpning på Shadow Creek-banen og lå på 55. plass etter første dag, men leverte en knallrunde på PGA-turneringen fredag og slo seg opp 35 plasser på resultatlisten.

Med fem birdier og én eagle presterte nordmannen atskillig bedre enn den noe trøblete starten på turneringen og gjennomførte med 66 slag, tre under par.

Det startet riktignok med en bogey på første hull, men deretter gikk det mye bedre, og 23-åringen endte med seks under par og spilte seg dermed opp fra tre slag over par til tre slag under.

Hovland startet på hull 10 og spilte den andre halvdelen først. Det er ikke noe cut i turneringen slik at alle spillerne får spille fire runder.

Amerikaneren Xander Schauffele leder turneringen etter andre dag med hele 14 slag under par, etter en 64-runde fredag.

Briten Tyrrell Hatton, som ledet etter første dag, ligger på andreplass med 11 slag under par.

Publisert:
  1. Viktor Hovland
  2. Golf

Mest lest akkurat nå

  1. Denne hekken kan koste 1000 kroner dagen

  2. Da demensen tok ordene fra Atle, sluttet mange å snakke til ham. – Jeg opplevde at folk krysset veien for å unngå oss

  3. Navn på omkommet frigitt etter båtulykke

  4. Tenåring uten førerkort krasjet i busskur

  5. – Har ikke lyst til å miste noen jeg er glad i

  6. «Glimt av gammel storhet – og masse rør og rot. Men det viktigste denne kvelden var kanskje ikke kvaliteten på Kristian Valens show.»