- Da den beskjeden kom, fikk jeg gåsehud

John Arne Riise har fått en ny start i Fulham med manager Meulensteen.

John Arne Riise fikk en god start på 2014. Her fra en tidligere kamp mot Newcastle.
  • Petter Remen Hanssen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Fulham og John Arne Riise tok en svært viktig 2-1-seier mot West Ham 1. nyttårsdag.

Laget startet året med å ligge tredje sist på tabellen etter et ydmykende 0-6-tap mot Hull lørdag. Det så ut som om nedturen skulle fortsette mot West Ham som tok ledelsen i onsdagens kamp, men scoringer av Steve Sidwell og Dimitar Berbatov snudde kampen.

— En tung tid

John Arne Riise spilte hele kampen for sitt lag og var med på å sende klubben ut av nedrykkssonen. Etter seieren ligger Fulham på 16.-plass på tabellen. Det betyr at Riise og co. har fått et lite pusterom, men faren for nedrykk er på ingen måte over for londonlaget.

John Arne Riise var lenge ute i kulda i Fulham, men etter at manager Martin Jol ble byttet ut med René Meulensteen, fikk han fart på karrieren igjen også. Han legger ikke skjul på at de fire månedene Jol ikke tok han med på laget var tøffe.

— Dette var en tid som var tung for meg. Fra å være involvert i alle kamper, ble jeg plutselig ikke tatt hensyn til. De fire månedene jeg var ute i kula var tunge, innrømmer Riise i et intervju med programbladet til Fulham.

- En stor supporter

Men med en gang Jol var borte fra klubben, ble Riise tatt inn i varmen av Meulensteen, og han er fast på laget. 33-åringen har fått en ny blomstring i Fulham.

— Jeg la merke til at det ble en forandring i treningen med en gang vi byttet manager og Meulensteen kom inn i laget, forteller Riise.

— Jeg skal ikke legge skjul på at jeg likte ham og metodene hans fra første stund. Jeg tenkte at dette er min type trener, og fra dag en har jeg vært en stor supporter både av manageren og av treningene hans, sier Riise.

— Det tok ikke lang tid før jeg fikk beskjed om at jeg skulle spille igjen heller. Da den beskjeden kom fikk jeg gåsehud; så glad ble jeg, forteller Riise til programbladet til Fulham.

Han spilte hele kampen mot West Ham.

Publisert:
  1. Engelsk fotball

Mest lest akkurat nå

  1. Innfører gult nivå på skolene i Stavanger

  2. Arrangerer digitalt julebord, hjelper likevel lokal restaurant

  3. Risa tapte anbud og mente vinneren skulle avvises

  4. Viking tar historisk grep – nå får også kvinnene lønn: – Veldig sterkt signal

  5. Politiet fant over 15 kilo amfetamin på to adresser i Stavanger

  6. Lønnen foreslås å øke med 45.000 kroner i en jafs. SV-lederen sier blankt nei. Ap går inn for lønns­frys