Se videoen: Tar den norske England-proffen tidenes dårligste straffe her?

Bersant Celina dummet seg ut da han fikk sjansen fra elleve meter onsdag kveld.

 • Marius Dahl
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

WEST BROMWICH ALBION - SWANSEA CITY 3–0

Fem minutter før pause, på stillingen 1–0 til West Bromwich over Bersant Celina og hans Swansea, fikk 22-åringen fra Drammen en gylden mulighet til å utlikne fra straffemerket i Championship-oppgjøret (nivå to).

I stedet leverte han en straffe som allerede minutter senere har gått viralt og av mange beskrevet som «tidenes verste straffespark». Celina skled tilsynelatende og sleivet ballen to meter - og ikke i retning mål.

Bersant Celina mislykkes totalt fra straffemerket for sin klubb Swansea i bortekampen mot West Bromwich.

Det har tidligere stormet rundt den tidligere Manchester City-spilleren, som vraket spill for det norske landslaget til fordel for Kosovo.

 • Husker du vårt møte med Bersant Celina? Norsk fotballproff: – Det jeg har gjort, er like stort som det Martin Ødegaard har gjort

Celina har scoret sju mål for waliserne i årets sesong, etter å ha kommet fra divisjonsrival Ipswich. Men forsøket på nummer åtte blir neppe glemt med det første for Swanseas nummer 10.

Swansea trenes av Östersunds sensasjonstrener Graham Potter, som tok skiskytterbyens fotballgutter til Europaligaens utslagsrunder i fjor.

Kampen ble en tung opplevelse for Potters menn, som til slutt tapte 3–0, og blir liggende under midten på tabellen i Championship.

West Bromwich er på 4.-plass og er inne på kvalifiseringsplass med ni poengs margin. Det er også ni poeng opp til direkte opprykksplass.

Stefan Johansen satt på benken for West Bromwich hele kampen.

Norwich på topp

Norwich er ny serieleder etter 3-2-seieren over Markus Henriksen og hans Hull. Tomålsscorer Emiliano Buendia avgjorde for hjemmelaget etter et tidlig ledermål signert Marco Stiepermann.

Norwich er to poeng foran Leeds og fire foran Sheffield United.

Henriksen noterte assist da Marc Pugh reduserte til 1-2 rett før pause. Chris Martin scoret et nytt reduseringsmål rett før slutt. Hull er nummer 13, fem poeng fra kvalifiseringsplass.

(100% Sport/NTB)

Publisert:
 1. Bersant Celina
 2. Swansea City AFC
 3. Kosovo
 4. Championship
 5. West Bromwich Albion FC

Mest lest akkurat nå

 1. Alle fikk korona­penger. Alle gikk med over­skudd. Bare én betalte tilbake

 2. Politiet tror motor­sykkelen kjørte i bilen bak­fra

 3. Hun blir ny sjef i Kolumbus

 4. Bilfører nektet å stoppe i Stavanger sentrum, på­grepet til fots på Våland

 5. Klar for cupfinale etter nervedrama

 6. – Tallene øde­legger folk i begge ender av skalaen. De som har høye tall blir mer selv­opptatte og litt mindre moralske