«Nå er det ekstremt viktig at Viking tar tre poeng»

BLOGG: Viking må slå tilbake etter Odd-tapet, skriver Hans Petter Jørgensen.

TABBEMÅL: Viking klarte ikke å rydde unna ballen da Odd scoret. Dermed ble det tap forrige helg. Lørdag møter Viking Sandefjord. Foto: NTB scanpix

 • Hans Petter Jørgensen
Publisert: Publisert:

BLOGGER OM VIKING: Hans Petter Jørgensen. Foto: Lars Idar Waage/Stavanger Aftenblad

iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Når du leser dette befinner jeg med i deilige og rare England. Etter å ha fulgt Wolverhampton Wanderers i over 25 år er det endelig tid for første besøk på Molineux. Det blir ikke Viking stadion på meg i dag. DIREKTE KL. 18.00: Viking — Sandefjord

Det er ikke mange som holder med Wolves i Stavanger, men Dag Schreiner er en av dem. Jeg er så heldig å få være med Schreiner-klanen på pilegrimsferd til Molineux. Det bør bli en fest! Vi går selvsagt for seier mot Charlton, men vi håper nesten enda mer på at Robert Plant er til stede i loungen før kamp. Rockelegenden er visepresident i klubben og settes skyhøyt av samtlige i reisefølget.

Les også

Jonevret gjør flere endringer

Det er alltid surt når ferieplaner gjør at du mister en hjemmekamp. Heldigvis har jeg funnet en som vil bruke sesongkortet mitt, så plassen står ikke tom.

Kampen mot Sandefjord er siste kamp før vi får en landskamp-pause. Etter den svake kampen mot Odd sist er det ekstremt viktig at Viking henter tre poeng. Nå som Vålerenga er inne i en blindgate kan vi skape litt luft mellom oss og klubbene bak, men det handler like mye om å slå tilbake etter en svak kamp sist.

Les også

Thioune: - Penger er ikke viktig

Sandefjord på hjemmebane er noe så skummelt som tre enkle poeng. Det er nok mange som tenker sånn og der er ikke det minste rart. På ti bortekamper har laget skrapt sammen to fattige poeng. To poeng!

Når det er sagt begynner Bohinens Sandefjord å bli desperate. De har hevet seg i de siste kampene og har også hatt massiv uflaks. Dommerfadesen i Tromsø hindret nok laget i å ta sin første borteseier.

Viking på sin side var merkelig energiløse i bortekampen mot Odd. Denne uka kunne vi lese om Vikings nye regime når det gjelder skadeforebygging. Det tas jevnlige blodprøver og urinprøver, men ingen prøver forutså den blodfattige opptredenen mot Fagermos gutter.

Les også

Jonevret skjelver ikke i buksene av Andresen-comeback

Jeg håper alle prøveresultater nå viser at batteriene er fulladet, og at Viking er klare for å gjøre kort prosess mot Sandefjord. Da trenger vi en Adegbenro i full fyr. Han er en spiller som kan åpne opp det jeg forventer blir et defensivt bortelag.

På motsatt kant er jeg spent på hva Jonevret velger. Steinthor var god i kvartfinalen, men har ellers vært lite synlig etter at han arvet plassen fra Yanni. Kanskje det er på tide å gi Zymer en ny start?

I forsvar er kaptein Sigurdsson ute, men Soares meldes nå skadefri. Det er likevel lenge siden han spilte kamp, så kanskje blir nykommer Aleksander Solli partner til Mets i midtforsvaret?

Hva mener du? Hvordan bør laget som møter Sandefjord se ut?

Les også

 1. Fjerde strake hjemmeseier for Aalesund

 2. Tromsø og sparkede Steinar Nilsen: - Vi er ikke enige

 3. Nå blir Eirik (18) proff i Frankrike

Publisert:
 1. Fotball
 2. Sportsblogger
 3. Eliteserien
 4. Viking FK
 5. Sandefjord Fotball

Eliteserien

SVUTMP
8Strømsgodset135442021-119
9Odd135441821-319
10Viking135352427-318
11Sandefjord Fotball125161519-416
12Sarpsborg 08133551117-614
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Mange så mulig meteor i natt

 2. Camilla Herrems verste opplevelse: – Jeg følte meg som en sviker

 3. Gråtkvalt Tufte etter OL-skuffelse: – Mitt ansvar

 4. Båt med tre personer veltet i Kristiansand

 5. Dette skjedde i OL i natt: Japaner ble historisk

 6. OL-STUDIO: Sjokkgull: – En OL-skrell av dimensjoner